Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Draugų diena su ZIP FM ,,radistais”

Lapkričio 27 dieną radijo stoties ZIP FM chuliganai Jonas ir Rolandas sukels tikrą pramogų audrą renginyje ,,Friends friday”. Vakarėlis vyks Klaipėdos klube ,,KIWI”, kartu su charizmatiškais vaikinais atvyks būrys draugų. Kompanija žada geros muzikos ir nuotaikos kokteilį.
Radistai
Radistai / CTV.lt nuotr.

Naująjį sezoną ,,Trečiasis pakilimo takelis”  neseniai pristatę ,,radistai” pirmą kartą atvyksta į Klaipėdą. ,,Radistai” jau turi visą aibę savo ištikimų klausytojų. Būtent jiems vaikinai paruošė dar vieną staigmeną. Profesionalioje muzikos įrašų studijoje duetas įrašė pačių kurtą dainą ,,Ugačiaka”. Jos debiutinį gyvą pristatymą išgirs visi vakarėlio ,,Friends friday” svečiai. Tiesa, tą vakarą vaikinai pristatys ir kitus draugus : Kotryną, ,,The Sneekers” ir ,,Flaxen Beats”. Gera muzikos dozė Draugų dienos proga – garantuota!

Mėgstantys House music kūrinius turės ką veikti: jiems dainas atliks nuostabaus balso savininkė Kotryna. Keletas faktų apie ją: muzika jos gyvenime – nuo mažens, groja smuiku, ,,Dainų dainelės” laureatė, niekada neapsiriboja vienu muzikos stiliumi, turi net dvi grupes. Jų sąraše – ,,Meilės fontanai”ir ,,Synchro mates”. Svarbiausia jai yra kokybiška muzika. Tiesa, viršų jos gyvenime ima džiazo muzika. Jau penkerius metus dainuoja Artūro Noviko vokalinėje džiazo grupėje ,,Jazzisland”.

Ritmo salėje tą vakarą karaliaus ,,The Sneekers”. Radijo stoties ZIP FM klausytojai  puikiai žino: šįmet kovo 6 dieną buvo pristatytas šis naujas lietuvaičių projektas. Debiutinis jų darbas ,,POP (You Got It)”buvo įrašytas kartu su ,,Freaks On Floor” vokalistu Justu.
Savo pirmąjį gyvą pasirodymą jie surengė balandžio mėnesį, pogrindžio festivalyje ,,Blitzkrieg”. Grupė turi kuo pasigirti: ,,POP (You Got It)” ir remiksas Aout6 kūriniui ,,Stolen Stylophon” gegužės mėnesį pirmąsyk nuskambėjo BBC RADIO 1 laidoje ,,In New DJ’s We Trust”. Vaikinų muziką visi išgirdo ir  šių metų Lietuvos festivalyje ,,Be2gether”.

Ir tai dar ne viskas! Savo gerbėjais Jonas ir Rolandas pasirūpino su kaupu. Vakarėlyje išvysite ir ,,Flaxen Beats”. Tai diskžokėjų ir prodiuserių komanda, susikūrusi 2004 metais. Jos nariai : DJ Carl Ceen, DJ Evil ir DJ Andy Roze. Gyvavimo pradžioje komanda laimėjo ,,E–Sound” konkursą, remiksuojant užsienio šalių kūrinius ,,Flaxen Beats” pasirašė sutartį su Vokietijos įrašų kompanija ,,Deepah Recordings”, kuri jau išleido tris singlus ,,All Night”, ,,Happy Happy” ir ,,Phunky Night”. Naujausias šių metų kūrinys ,,Another Day” ilgai išsilaikęs Lietuvos radijo stočių eteryje atkreipė Pete Tong dėmesį ir jo internetinėje laidoje ,,Fast Trax” laimėjo pirmąją vietą taip patekdamas į Bedroom Bedlam” singlų rinkinį.
,,Flaxen Beats” gyvenimas yra gyli House muzika, įvelianti į energingą euforiją su negebėjimu atsispirti šokių aikštelės traukai. Komanda tenkina ne tik didžiausių Lietuvos miestų House muzikos mylėtojų norus, jie sutinkami ir mažesnėse auditorijose, visiškai nenukenčiant pasirodymų kokybei.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius