Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektroninės muzikos festivalis „Tundra'09“ – trys paros amžinybės

Pernai Oro stichiją sutikęs Pociūnuose, šiemet jau VI elektroninės muzikos festivalis „Tundra“ sienas po atviru dangumi keičia į ežero skalaujamą krantą, kur liepos 3-iąją atvers duris trim paroms šėlsmo ir draugiško šurmulio. Su renginio koncepciją atspindinčiu šūkiu „Trys paros amžinybės“ festivalis įsikurs Zarasų rajone esančioje Dūburio ežero saloje.
Elektroninės muzikos festivalis „Tundra“
Elektroninės muzikos festivalis „Tundra“ / Festivalio plakatas
Temos: 2 „Tundra” Muzika

Keturiose skirtingiems elektroninės muzikos stiliams dedikuotose scenose muzikinius pasirodymus surengs daugiau nei 100 atlikėjų iš Lietuvos ir viso pasaulio. 

Savitą muzikos pulsą atkartojančiais motyvais dekoruotose scenose – tradiciškai plati, bemaž visus elektroninės muzikos stilius aprėpianti, garsų paletė. Šokių aikštelės dėmesio centre išliks psytrance, drumandbass, breakbeat, dubstep, techno, electro, hardcore ir IDM ritmai, o pavargusiems nuo šurmulio – rami ir stiliaus rėmuose netelpanti „Chill Out“ scenos muzika.  

Organizatoriai su džiaugsmu patvirtina gandą apie beatbox ir laužytų ritmų virtuozo brito Dub FX pasirodymą. Gerokai papilnėjusiame „Techstylism“, „K.U.B.“, „Tranceformers“ ir „Swamp Tales“ kuruojamų scenų atlikėjų sąraše – „Ricochet Records“ bosas Lifecycle, Kroatijos techno legenda Petar Dundov, dubstep ir eksperimentinės elektronikos prodiuseris P45, austras Simon/off, Lietuvoje jau žinomas Prancūzijos hardcore inovatorius La Peste, taip pat Beat – Retro – Scratch, Peres One ir Dann&Nerone iš Latvijos, lietuviai Leon Somov&Jazzu, „Amenų broliai” ir daug kitų. 

Svarbi naujiena – dienos programa, užpildysianti iki šiol žiojėjusią spragą greta naktinių festivalio pramogų. Dienos muzikinių įvykių epicentras bus drumandbass pavadinimo galutinai išsižadėjusi „Zip FM FreeForm“ scena. Dieną čia įsivyraus stilistikos rėmams nepavaldus skambesys, kupinas improvizacijų, pirmąsyk „Tundroje“ atliekamas tokio gausaus būrio gyvai grosiančių atlikėjų ir grupių.

Didžiulės ežero salos platybėse pasklidusių lankytojų dėmesį trauks ir naujasis pramogų „miestelis“, kuriame bus galima ne tik paganyti akis originaliose menų dirbtuvėse, įsigyti norimą suvenyrą, paragauti įdomių patiekalų bei gėrimų, bet ir sudalyvauti patiems. „Miestelyje“ įsikurs žaidimų kambariai, daug mažų maisto, gėrimų ir saldumynų krautuvėlių, bus rengiami gyvos muzikos ir menininkų pasirodymai, performansai po atviru dangumi, kino peržiūros, skaitomos įvairios paskaitos.

Naujienos, pasikeitimai ir kita naudinga bei svarbi informacija apie „Tundrą“ yra interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius