-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Eltono Johno koncertą Vilniuje apšildys sensacingai išgarsėję kroatų violončelininkai

Lapkričio 4 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiantį sero Eltono Johno ir grupės koncertą apšildys sensacingai išgarsėjęs violončelininkų duetas iš Kroatijos „2CELLOS“, kuris keletą kūrinių atliks ir drauge su Didžiosios Britanijos pažiba Eltonu Johnu bei jo grupe.
2Cellos
2Cellos / Grupės arch. nuotr.

Be to, „2CELLOS“ vaikinai neabejotinai bus populiariausia ir žinomiausia apšildanti grupė per visą užsienio atlikėjų koncertų Lietuvoje istoriją.

„Šie violončelės meistrai, talentingai valdomais muzikos instrumentais naują skambesį dovanojantys puikiai pažįstamiems muzikos kūriniams, be jokios abejonės, yra tobulas sero Eltono Johno pasirinkimas jo koncerto įžangai. Į koncertą susirinkusi Eltono Johno gerbėjų minia išgirs ne tik vieną geriausių pasaulyje pop atlikėjų, bet ir daug dėmesio pasaulyje sulaukusių violončelininkų duetą. Šiuolaikiškai skambanti klasikinė muzika taps pirmąją dovana, kurią lapkričio 4-osios vakarą žiūrovams įteiks Eltonas“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Grupės arch. nuotr./2Cellos
Grupės arch. nuotr./2Cellos

„2CELLOS“ vaikinai Luka Sulicas ir Stjepan Hauseras milžiniško dėmesio ir populiarumo sulaukė šių metų sausį, kuomet violončelėmis atliko Michaelo Jacksono kūrinį „Smooth Criminal“ ir tokią jo versiją patalpino į „YouTube“ svetainę. Vos per keletą savaičių jų video tapo tikra sensacija ir mušė visus žiūrimumo rekordus.

Vos po mėnesio nuo savo viešo debiuto „YouTube“ svetainėje vaikinai sulaukė Eltono Johno kvietimo prisijungti prie jo pasaulinio koncertinio turo ir ne tik tapti jo koncertų apšildančia grupe, bet ir atlikti keletą bendrų kūrinių.

Debiutinis, šių metų vasarą pasirodęs, jų albumas, kuriame skamba violončelėmis atliekami žinomiausi pasaulio pop ir roko muzikos kūriniai, kai kurių šalių muzikos albumų topuose aplenkė tokių garsenybių kaip Lady Gaga, Beyonce ir „Red Hot Chilli Pepers“ darbus.

„2CELLOS“ vaikinai yra profesionalūs violončelininkai, šiuos instrumentus į rankas paėmę dar ankstyvoje vaikystėje. L. Sulicas studijas baigė prestižinėje Londono Karališkojoje muzikos akademijoje, kur, beje, mokėsi ir pats Eltonas Johnas. Jo kolega S. Hauseras savo talentą ugdė Mančesterio Karališkąjame Šiaurės muzikos koledže. Vaikinai grojo prestižinėse pasaulio scenose, pelnė ne vieną garbingą apdovanojimą. Stjepanas jau du kartus koncertavo Didžiosios Britanijos princui Čarlzui.

Eltono Johno koncertą Vilniuje organizuoja didžiausiai šalyje pramogų verslo kompanijų grupei „SEVEN Entertainment“, vienijančiai įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, kurios užsiima arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu, priklausanti bendrovė „SEVEN Live“.

Šlovę grupei pelnęs kūrinys „Smooth Criminal“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius