Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Enrique Iglesiasas sulaukė ovacijų audros (atnaujinta 23.10 val., nuotraukos, video)

Sekmadienio vakarą į Vilniaus „Siemens“ areną sugužėjo apie 10 tūkst. 33-ejų ispanų dainininko Enrique Iglesiaso gerbėjų.
Enrique Iglesiasas sulaukė ovacijų audros.
Enrique Iglesiasas šį vakarą koncertuoja Vilniuje. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kai kurie į koncertą traukė net pasipuošę atlikėjo atributika – merginos vilkėjo marškinėliais su atlikėjo nuotraukomis.

Kuo tu vardu? Karolis? Atėjai su mergina? Pasikviesk ir ją ant scenos, – ragino atlikėjas, sulaukdamas publikos pritarimo.Koncertą 20 val. pradėjo olandų kilmės 20-metė dainininkė Esmee Denters. Mergina mėgino išjudinti publiką su dviem šokėjomis, tačiau susirinkusieji lingavo vangiai – matyt, saugojo jėgas tam, ko atėjo, – E.Iglesiaso pasirodymui.

Po maždaug pusvalandžio programos E.Denters nulipo nuo scenos, palikdama minią nekantriai laukti savo numylėtinio.

Papildyta 21.17 val. Buvo žadėta, kad E.Iglesiasas ant scenos turėtų lipti apie 21 val., tačiau atlikėjas neskubėjo, lyg tyčia augindamas žiūrovų šurmulį. Per salę nusirisdavo vis didesnės aplodismentų ir klyksmų bangos. Minia reikalavo Enrique.

21.12 val. jis pakilo ant scenos. Salė ėmė ploti, šokti ir sumirgėjo mobiliųjų telefonų bei fotoaparatų ekranų šviesomis.  Koncertą E.Iglesiasas pradėjo savo hitu „Can you hear me“. Jis skatino publiką nesėdėti ir kas kartą pasisukdamas vis į kitą salės pusę sulaukdavo ovacijų audros.

„Labas dar kartas, Vilnius“, – dainuodamas antrąjį savo kūrinį „Love to see you cry“ salę sveikino atlikėjas.

Papildyta 21.26 val. Akivaizdu, kad dainininkui nereikia pamokų, kaip įkaitinti publiką: susirinkusieji noriai su juo traukė žinomas dainas. Pradėjęs dainą „Rhythm Divine“ E.Iglesias išnaudojo specialiai jam pastatytos T formos scenos pranašumus – džiugino susirinkusiuos išbėgdamas dainuoti ant 19 metrų podiumo. Gerbėjų rankos nesileido nė akimirkos.

Papildyta 21.50 val. „Ačiū ačiū ačiū ačiū“, – nepaliovė kartoti Enrique. Scenoje išdygo minkšti foteliai ir sėdėdamas viename iš jų Enrique virpino publikos širdis savo balade „Ring My Bell“. Už šią dainą sulaukė gausių ovacijų.

VIDEO: 15min.lt - Enrique Iglesiaso koncertas „Siemens arenoje, Vilniuje

„Praėjo pusantrų metų nuo mano koncerto čia. Tąsyk viskas vyko labai greitai – iš oro uosto užlipau tiesiai ant scenos, o po koncerto taip pat staigiai pabėgau“, – teisinosi E.Iglesiasas, sakydamas, kad šįvakar viskas kitaip.

Jis pradžiugino publiką paklausdamas, ar čia yra vaikinų, o po to vieną jų pasikvietė ant scenos. „Kuo tu vardu? Karolis? Atėjai su mergina? Pasikviesk ir ją ant scenos“, – kalbėjo atlikėjas, sulaukdamas publikos pritarimo. Po to kai pora užlipo ant scenos E.Iglesias pasiūlė abiem išgerti degtinės, sakydamas „į sveikatas, Vilnius“.

„Šiandien aš labai geros nuotaikos, tad tikrai pasišnekėsime“, – tikino dainininkas, o ant scenos sėdinti klausytojų porelė, Karolis ir Simona, regis, vos galėjo patikėti savo sėkme ir tik lingavo į taktą E.Iglesiasui dainuojant.

Dainininkas ko ne brukte pavaišino vaikiną degtine ir liepė dainuoti kartu, išsivedęs jį ant podiumo. Kai vaikinas grįžo pas draugę ir ją pabučiavo, Enrique prieš porą atsiklaupė ant kelių.

Papildyta 23.10 val. Nors visą koncertą minia šėlo kaip reikiant, nuskambėjus hitui „Tired of being sorry“, E.Iglesiaso gerbėjai, atrodo, ėmė siausti dar garsiau. Apie 22 val. sceną palikęs dainininkas nepaliko gerbėjams kitos išeities kaip tik prašyti biso, juolab kad buvo dar neatlikęs keleto savo žinomiausių dainų.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Enrique Iglesiasas sulaukė ovacijų audros.
Publika šėlo viso koncerto metu.

Grįžęs Enrique uždainavo dar trankiau ir visus prikėlė nuo kėdžių su dainomis „Takin‘ back my love“ ir „Do you know (Ping pong song)“. Nuskambėjus šiems kūriniams atlikėjas koketuodamas nužvelgė salę, teiraudamasis, ar atsirastų dar norinčių užlipti ant scenos. Sušurmuliavo rankų miškas, tačiau pasisekė tik vienai laimingajai.

Merginą ant scenos užkelti padėjo pats E.Iglesiasas. Ji akimirką apskritai atrodė nesuvokianti, kur yra, vėliau pristatė esanti Goda iš Kauno. Mergina ne iš karto išgirdo ir atlikėjo klausimą, kiek jai metų, pirmąsyk į jį atsakydama, kad jaučiasi gerai. Į klausimą, ar turi vaikiną, Goda dvejodama atsakė „Ne... taip“. Tačiau E.Iglesiasas palaikant salei patikino ją, kad vieną dainą ji galės pabūti jo mergina, ir uždainavo superhitą „Hero“.

Kartą dainos metu atlikėjas vos nesusilietė lūpomis su ant scenos iškviesta mergina. Enrique vis užsidėdavo merginos rankas sau ant liemens tarsi ją drąsindamas. Visiškai emocijos užkaito dainos „Hero“ paskutinių akordų metu, kai atlikėjas lūpomis susilietė su mergina ir dingo (specialiai įrengtu liftu) iš scenos.

Po tokio jausmų proveržio salė prarado amą, o E.Iglesiasas grįžo atlikti paskutinės dainos – „Escape“. Dainuodamas atlikėjas dar kartą dėkojo klausytojams ir žadėjo labai greitai grįžti, prisipažindamas, kad jam Vilniuje buvo labai gera, ir tvirtindamas tai sakantis iš širdies.

Visas koncerto nuotraukas žiūrėkite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius