Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotikos kupiname renginyje „Fidelio” M.Petruškevičius sužinojo, kad susitiks su B.Willisu (nuotraukos)

Šeštadienio naktį sostinės klube „Pacha” turėjo būti labai karšta: čia vyko renginys „Fidelio”. Tačiau į seksualų, kupiną flirto ir paslaptingumo vakarėlį miestiečiai rinkosi vangiai.
Vakarėlyje „Fidelio. Platinum“ linksminosi garsūs veidai
Vakarėlyje „Fidelio. Platinum“ linksminosi garsūs veidai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Renginio atributika tą vakarą buvo kaukė. Tačiau tik nedaug svečių visgi atėjo su kaukėmis. Organizatoriai intrigavo susirinkusius: bet kuris atvykęs į vakarėlį turėjo galimybę laimėti susitikimą su Holivudo aktoriumi Bruce’u Willis’u. Svečiai smalsavo: kas bus laimingasis? Po vidurnakčio paskelbta pavardė sukėlė ironiškas šypsenas. Šis prizas atiteko stilistui Mantui Petruškevičiui.

„Ar jūs įsitikinę, kad nieko nesumaišėte? Kažkaip keistai”, – savo reakcijos neslėpė laimėtojas.

Nepaisanto to, stilistas priimė prizą ir visą vakarą spinduliavo labai gerą nuotaiką. Jam kompaniją vakarėlyje palaikė kiti pramogų šou verslo atstovai. Tą vakarą galėjai išvysti Gabrielę Martirosianaitę, Astą Valentaitę, Kęstutį Verslovą ir kitus.

Atvykusieji taip pat galėjo pasilepinti seksualių merginų dėmesiu. Itin mažai drabužių vilkinčios dailiosios lyties atstovės kvietė svečius sudalyvauti pikatiškoje fotosesijoje.

Norinčių neatsirado nusifotografuoti daug, vėliau nemažai susirinkusių patraukė į kitą klube esančią salę. Tačiau ir čia linksmybės neužsitęsė iki ryto, pasibaigus vakaro programai svečiai išsiskirstė greitai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius