Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalis „Harlem“ vilniečius kviečia duoti džiazo

Jau ketvirtadienį prasideda ilgasis džiazo savaitgalis – septintasis tarptautinis tradicinio džiazo šokių ir muzikos festivalis „Harlem“. Gegužės 17–20 d. Vilniuje vyksiančiame festivalyje šiemet dalyvaus šokėjų, muzikantų ar tiesiog retro eros gerbėjų iš daugiau nei 25 pasaulio šalių. Jų ir žiūrovų šįkart laukia solidi ne mažiau kaip penkių žvaigždučių programa: nuo lindihopo pasaulinių superžvaigždžių šou iki Europoje geriausių tradicinio džiazo orkestrų koncertų, net trijų šokių konkursų, diskusijų, šokių pamokų, šokių ir muzikos maršų Vilniaus gatvėmis bei kitų pramogų.
Festivalis „Harlem“
Festivalis „Harlem“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Džiazas

„Harlem“ – vienas didžiausių ir geriausių tradicinio džiazo šokių ir muzikos festivalių ne tik Europoje, bet ir pasaulyje. Nesikuklinu to sakyti, nes tai – ne mano asmeninė nuomonė. Sparčiai kylantį „Harlem“ prestižą kasmet patvirtina ir čia apsilankiusių superžvaigždžių vertinimai, ir vis sugrįžtantys mirtingieji lindihoperiai bei muzikantai iš visos planetos“, – mintimis dalinasi „Harlem“ koordinatorius Martynas Balčiūnas.

Didžiausią pagreitį „Harlem“ įgaus penktadienį ir šeštadienį. Šiomis dienomis klube NEW YORK festivalio dalyviai ir svečiai iki paryčių mėgausis: lindihopo superžvaigždžių iš JAV, Prancūzijos, Švedijos ir kitur šou, net keturių tradicinio džiazo orkestrų iš Didžiosios Britanijos, Prancūzijos ir Lietuvos koncertais, konkursinėmis šokėjų kovomis dėl viliojančių šokolado „Karūna“ prizų bei daugybe kitų festivalio perliukų.

Festivalio „Harlem“ organizatoriai tradicinius džiazo šokius pristatyti užsimoję plačiai: nuo Lietuvoje pastaraisiais metais stipriai išpopuliarėjusio lindihopo iki čia dar mažiau žinomų ir šokamų čarlstono, stepo, balbo ir net džiazo šokių ištakomis laikomų XX a. pradžios šokių, tokių kaip fokstrotas, pibodis ir kitų.

Šis festivalis yra Amerikos kultūros pavasario, organizuojamo JAV ambasados Lietuvoje, programos dalis.

Detalią „Harlem“ programą rasti ar daugiau apie festivalį sužinoti galima www.harlem.lt.

Bilietus į „Harlem“ galima įsigyti klubų „Tamsta“ ir „New York“ kasose arba www.bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius