Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fluxus ministerijoje“ – moderni Bacho muzikos interpretacija

Jau šį ketvirtadienį Fluxus Ministerijoje Gediminas Gelgotas su Naujų idėjų kameriniu orkestru NIKO bei dainininke Ona Kolobovaite atliks originalią kompoziciją, sudarytą vien iš genialiojo Baroko epochos kompozitoriaus Johano Sebastiano Bacho muzikos.
Ona Kolobovaitė
Ona Kolobovaitė / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

Publika turės galimybę išgirsti pačius įvairiausius Bacho opusus bei netikėtus jų atlikimus. Vokalinė muzika skambės atliekama styginiais, balsu bus dainuojamos instrumentinės kompozicijos. Dvi smuikininkės, tarptautinių konkursų laureatės – Augusta Jusionytė ir Dalia Simaškaitė – atliks garsiąją ir sudėtingąją Chaconne smuikui solo, skambės Onos Kolobovaitės interpretuojama arija iš stambiųjų Bacho „Mato Pasijų“.

„Šis koncertas – ypatingai tinkamas ramiam prieššventiniam laikotarpiui. Bacho muzika šviesi ir turinti didelę galią. Neabejoju, kad kiekvienas jos klausantis, kaip ir ją atliekantis, tą galią tikrai pajus“ – teigė orkestro vadovas Gediminas Gelgotas, atskirus Bacho muzikos opusus sujungęs į originalią, vientisą kompoziciją.

Kartu su dainininke Ona Kolobovaite Gelgotas ir NIKO scenoje jau ne pirmą kartą. 2007 ir 2008 metais menininkai kartu parengė muzikinį projektą „Musicality of Life“ Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius