Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geros muzikos geometrija: meilės trikampis

Įkaitus saulei ir ilgėdamiesi atostogų pajutote šviežių emocijų troškulį? Gegužės 27–ąją Šv. Kotrynos bažnyčioje „Meilės trikampis“ suteiks dosnų gurkšnį subtilios, originalios, jaudinančios muzikos apie meilę ir gyvenimą, žmogų ir pasaulį...
Olegas Ditkovskis, Neda Malūnavičiūtė ir Kostas Smoriginas
Olegas Ditkovskis, Neda Malūnavičiūtė ir Kostas Smoriginas / Organizatorių nuotr.

Bardiškoji daina – tyli, bet skvarbi ir taikli, smeigianti į dabarties aktualijas ir gimstanti ant  universalių vertybių pamatų. Olegas Ditkovskis, Neda Malūnavičiūtė ir Kostas Smoriginas, būdami išradingi ir įvairiapusiški kūrėjai, susiburdami į trio, pavirsta autentišku bardų aljansu. Trys individualybės niekada neištirpsta vienas kitame: kiekvieno iš jų savitas balsas turi kitą spalvą, išpasakoja kitą gyvenimo patirtį ir įkrautas kitokios energijos, bet jų visuma – darni ir tik turtingesnė dėl trispalviškumo. Ir jų dainos – tai tos pasiilgtos geros dainos, paslėptos nuo publikos ausų už margo blizgučiais išdabintų dainorėlių brukalo, bet atsiveriančios tiems, kurie ieško tikros ir išgyventos kūrybos.

Neda Malūnavičiūtė, savo balsu ir fleita pripildžiusi lietuviškojo džiazo bei bliuzo pasaulius, į bardų muziką įneša sveiko ir netikėto pasiutimo, atviros ir iki šiol nedažnai pasireiškiančios lietuvių dainuojamosios poezijos žanre triukšmingesnės ekspresijos, bet sykiu – puikiai jaučia niuansų reikšmę, subtiliai ir meistriškai balansuoja ant kontrastingų emocijų ašmenų. Olego Ditkovskio aktoriškoji patirtis prasiveržia įtikinama sugestija, o Kostui Smoriginui bardo vaidmuo – ko gero, geriausias jo gyvenime, ir kiekvienos dainos išgyvenimas vertas ištiso spektaklio ar kino filmo režisūros.

 Gegužės 27–ąją Šv. Kotrynos bažnyčios scenoje vėl kerės jų nepaprastos ir neįmanomos muzikinės vizijos, skambės svarbūs žodžiai ir žodžius patvirtinanti muzika. Ir jeigu jaučiate subjektyvios meninės tiesos ir išgyvenimų troškulį, šio šaltinio vandenys turėtų pasirodyti itin saldūs.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius