-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geros nuotaikos užtaisas – „Opus 3“ gimtadienyje

Socialiai aktyvi, meniška ir teigiama nuotaika užkrečianti radijo stotis „Opus 3“ šį šeštadienį klube „Havana Social Club“ (Šermukšnių g. 4a.) švenčia dvejų metų gimtadienį
Radijo stoties komanda.
Radijo stoties komanda. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Radijas

Stoties vadovas, muzikologas Darius Užkuraitis mus nuliūdino, sakydamas jog šventė bus be didelio puošnaus torto, tačiau patikino, jog visi gaus skanios ir įvairios muzikinės mišrainės.

Anot D.Užkuraičio, viešai neatšventusi pirmojo gimtadienio ir neturėjusi tradicijos švęsti, šiemet radijo komanda užsimojo plačiai – surengti, kaip pats sakė „mini-festivalį“. Jo metu trijose scenose gros įvairiausių stilių muzika, įtiksianti įvairiam klausytojui. Tokį asorti muzikologas aiškina paprastai – tai „muzikinis anti-rasizmas“. „Mūsų grojama muzika orientuota į jauną, protingą, išsilavinusį žmogų, kuriam ne tas pats ko klausytis“, – apie radijo stoties auditoriją pasakojo jos vadovas.

„Opus3“ gali pasigirti ilgu svečių, pasirodysiančių ant gimtadienio šventės scenos, sąrašu. Radijo stoties vadovas, paklaustas, kaip pavyko prikalbinti tokius muzikantus, kaip geriausia Lietuvos grupe tituluojamus „Bix“, nuostabiuosius Inculto su projektu „TWNKL“ ar „Metal on metal“ diskžokėjų komandos narius Manfredą ir Kym Wilde, sakė ypatingų priemonių nesiėmęs. „Mes turime gerą vardą tarp muzikantų. Jie noriai sutiko pagroti mūsų šventėje, kai kurie net atšaukė koncertus, kad pabūtų su mumis“, – pasakojo D.Užkuraitis.

Beje, dovanų galite nenešti, pagrindinis organizatorių reikalavimas – pasiimti šypseną ir gerą nuotaiką.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius