Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Golden Parazyth gyvą elektroniką penktadienį skleis „Vasaros terasoje“

Nė koncerto be anglingo – tokia teorija vadovaujasi stebintys elektroninės muzikos dainiaus Golden Parazyth karjerą. Penktadienį, liepos 23-iąją, parazitas, arba tiesiog Giedrius, savo programą atgabens į Vilniaus mokytojų namų kiemelyje įsitaisiusią „Vasaros terasą“.
Golden Parazyth
Golden Parazyth / Organizatorių nuotr.

Daugelyje didesnių ar mažesnių Lietuvos festivalių šiemet, kaip ir ankstesniais metais, koncertuojantis Golden Parazyth rado laiko ir savo gerbėjams, įstrigusiems Vilniuje. Tiesa, nevertėtų pamiršti, kad šiuo metu atlikėjas triūsia ir studijoje, kur įrašinėja trečiąjį savo albumą. Tai reiškia, kad „Vasaros terasoje“ skambės ir kol kas niekur neįamžinti nauji kūriniai.

Golden Parazyth karjera prasidėjo 2006-aisiais. Tuomet nepriklausoma įrašų kompanija „Partyzanai“ išleido debiutinį jo albumą „Appartment of Steel“, daugelį nustebinusį naivumo ir išbaigtumo derme. Per keletą metų Giedrius tapo neatsiejama įvairaus masto vakarėlių visoje Lietuvoje dalimi, vis daugiau žmonių atrado jo skleidžiamą lengvos elektronikos nuotaiką.

2009-aisiais atlikėjas pasirašė kontraktą su leidybine kompanija „Monako“, kuri išleido antrąjį jo albumą „All The Truth About Blue Monkeys“, kuriame skamba ir kūrinys, įrašytas drauge su dainininke Alina Orlova. Golden Parazyth pasirodymuose ėmė rastis gyvais instrumentais grojančių muzikantų, kurie pasivadino tiesiog „Monkeys Band“. Ką atneš trečiasis albumas, kol kas – paslaptis, tačiau labai įdomi. Galima tik spėti, kad tikrai bus gaivu ir draugiška.

Po gyvo Golden Parazyth pasirodymo penktadienį „Vasaros terasoje“ didžėjaus „Partyzanų“ narys Gvidas B. bei „Backdoors“ komandos atstovas Pupa. Visą vakarą įėjimas į renginį – nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius