Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gravity“ šeštadienį užsidarys remontui su Mamania, Sezzy ir Mantini

Neseniai į DJMAG paskelbtą geriausių pasaulyje klubų šimtuką patekęs „Gravity“ šį savaitgalį trumpam užvers duris. Beveik 9 metus praktiškai be jokių poilsio minučių tarnavęs klubas bus išleistas kelių mėnesių reabilitacijai. Vasaros metu klube „Gravity“ bus daromas remontas, o jau rugsėjį su geriausiomis elektroninės šokių muzikos diskotekomis Vilniuje jis grįš dar dešimčiai metų. Klubo atstovai teigia, kad esminių posūkių muzikinėje programoje daroma nebus.
„Gravity“ publika
„Gravity“ publika / Organizatorių nuotr.

Visi sutinka, kad 2001-aisiais duris atvėręs „Gravity“ prisidėjo prie klubinės kultūros formavimo ne tik Vilniuje, bet ir Lietuvoje. Iš viso per 8,5 metų šiame klube apsilankė per 300 000 žmonių, buvo surengta beveik 1000 diskotekų, atvežta per trys šimtai užsienio didžėjų. O kiek čia užmegzta romanų, sudaužyta širdžių, sukurta šeimų ar išgerta kokteilių „Gravity“ skaičiuotuvas jau senokai nustojo fiksuoti. Labai labai daug.

Klubą „Gravity“ per tuos metus aplankiusių prodiuserių, didžėjų bei grupių sąrašas būtų įspūdingas bet kuriam tokio dydžio klubui pasaulyje. Verta paminėti, kad klube „Gravity“ grojo: James Zabiela, Ellen Allien, Goldie, „Modeselektor“, „Fischerspooner“, Ivan Smagghe, Kevin Saunderson, „Simian Mobile Disco“, Peaches, „Junior Boys“, Gilles Peterson, Steve Bug, „Zoot Woman“, Carl Craig, „Datarock“, Tiefschwarz, Adam Freeland, Adam F, Apparat, LTJ Bukem & MC Conrad, Mehdi, M.A.N.D.Y., London Elektricity, James Holden, „Rank 1”, „New Young Pony Club“ ir šimtai kitų elektroninės muzikos žvaigždžių.

Jau šį šeštadienį, birželio 5 d., paskutinį vakarą prieš remontą už pulto stos bene garsiausias ir populiariausias r'n'b, hip hop didžėjų trejetukas: Mamania, Sezzy ir Mantini. Sunku prisiminti, kad dar kada nors jie visi trys būtų groję viename vakarėlyje. Mirtini priešai Mantini su Sezzy viename vakarėlyje gros klubo prašymu. Tad progos dvi – išlydėtuvės ir, žinoma, staigmena už pulto.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius