-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „Liūdni slibinai“ gimtadienis: be torto, bet su siurbliu ir melionais (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą grupė „Liūdni slibinai“ Vilniaus klube „New York“ atšoko savo antrą gimtadienį. Kadangi gimtadienis neįsivaizduojamas be dovanų, jubiliatai gerbėjams įteikė pirmąjį kompaktinį diską „Albumą, raginantį tautą“, o patys gavo melionų.
Vilniuje griausmingai atšvęstas grupės „Liūdni slibinai“ gimtadienis
Vilniuje griausmingai atšvęstas grupės „Liūdni slibinai“ gimtadienis. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Koncertą, kurį galima pavadinti dviejų valandų spektakliu, sudarė dvi dalys, kurias skyrė 10 minučių pertrauka. Pirmoji koncerto dalis labiau priminė dainuojamosios poezijos vakarus, kurie šiuo atveju buvo paskaninti juokingais aktorių komentarais tarp dainų, išraiškingais judesiais, netikėtais dainų tekstais ar neįprastomis scenos dekoracijomis – koncerto metu pasirodė Kalėdų Senelis, choras „Liūdnasis G“, liaudies ansamblis „Liūdna pažiūrėti“ ir įspūdingai atrodantis tūbininkas.

Tuo tarpu antroji koncerto dalis išsiskyrė parodijomis – aktoriai ironiškai reagavo į tai, kas vyksta lietuvių popmuzikos padangėje. Ypatingo klausytojų įvertinimo juoku sulaukė daina apie žuvėdrą, sukurta pagal Dominyko Vaitiekūno jaunystės kūrybą, kuria buvo parodijuojami „Žvaigždžių duetai“. Antroje koncerto dalyje scenoje atsiradęs siurblys kaip priemonė atskleisti kitokį liūdesį patvirtino, kad aktoriai savo idėjomis dar ne kartą nustebins gerbėjus.

Turbūt apie tokius stebinančius gimtadienius dažniausiai svajodavome vaikystėje, tačiau grupės „Liūdni slibinai“ aktoriai priminė, kad žaisti, juoktis ir skaidriai liūdėti galima ir užaugus.

Kitą savaitę grupė pasirodymus ruošiasi surengti Klaipėdoje (7 d. 18 val. Klaipėdos koncertų salė) ir Druskininkuose (9 d. 21 val. klubas-restoranas „Soho“).

VIDEO: Liūdni slibinai pristato "Albumą Raginatį Tautą" spaudai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius