-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Gypsy Sound System“ Vilniuje ištrykš verdančiu folkmuzikos fontanu! (video)

„The Gypsy Sound System“ – tai ypatingas duetas, kurį sudaro iš Lenkijos girių kilusi fėja DJ Olga ir prie Ženevos gyvenantis vyndarys Dr. Schnaps. Šveicarijoje juokaujama, kad kurdami savo setus, jie naudoja natūralią biofermentaciją ar net magiškus metodus.
Dr. Schnaps
Dr. Schnaps / „Baltic Balkan“ nuotr.

Indiškos, ispaniškos, balkaniškos ir graikiškos tradicinės melodijos ne tik paprasčiausiai sumaišomos su moderniais ragga, dub ar electro ritmais, kurie apibarstomi retų senų plokštelių semplų prieskoniais – toks yra pagrindinis receptas. Bet kiekvienas pabuvojęs „Gypsy Sound System“ pasirodymuose tuo netiki. Paprasčiausiai netiki... Tame tikrai panaudota kažin kas daugiau!

Nes „Gypsy Sound System“ setai auga ir pučiasi kaip mielinis pyragas krosnyje ar šampanas šaltame rūsyje, kol sprogsta ir trykšta verdančiu folk muzikos fontanu!

Tarp žinomų ir atskleistų jo ingredientų – Vagalatschk, Raspoutine Smoked Band, Gingala, Besh-o-drom, Fanfare Ciaocarlia, Kočani Orkestar, Goran Bregovič, Mitsoura, Schliwobeatz, Badmarsh su Shri, Taraf Dékalé, Titi Robin, Bratsch, o kur dar daug paslaptingų neskelbiamų muzikinių šafranų ir kitų rečiausių pietietiškų prieskonių!

Nepaprastai malonu ir stebėti muzikos virėjus darbo metu. „Gypsy Sound System“ pasirodymo metu nenustygsta vietoje – jie ne tik prižiūri verdantį kokteilį, bet ir šoka, dainuoja, groja įvairiais instrumentais ir netgi, spėjama, buria! Spalvingas dueto šou moka užkerėti publiką, perkelti ją į čigonišką laukinių svajonių ir neužmirštamos laisvės pasaulį.

Galbūt todėl „Gypsy Sound System“ su savo albumu „Iskra“ jau apkeliavo daugiau nei 30 pasaulio šalių ir koncertavo daugiau kaip 400 klubų, koncertinių salių – nuo Niujorko iki Melburno, nuo Paryžiaus iki Stambulo. Iš karto po pasirodymo Vilniuje jie laukiami gastrolėse Pietryčių Azijoje ir Japonijoje. Tad nežiopsokite ir pasitikite DJ Olga ir Dr. Schnaps!

„Gypsy Sound System“ pasirodymu vasario 19 d. 23 val. „Gorky“ bare Vilniuje prasideda naujas Baltic Balkan DJs kuruojamas renginių ciklas „Baltic Balkan Bang“. Per visus 2011-uosius jame svečiuosis karščiausi ir geriausiai Europoje kotiruojami Balkanų stiliaus atlikėjai! Pirmame  aukšte vakaro svečius pasitiks Direktorius su Worldwise dub „užkandžiais“.

Daugiau info internete:
http://www.myspace.com/gypsysoundsystem
http://www.myspace.com/balticbalkan

VIDEO: Gypsy sound system gypsysoundsystem promo video dj olga dr schnaps

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius