-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Jūros šventę svečius lydės specialus „15min“ priedas

Liepos 23 d., likus savatei iki visų laukiamos Jūros šventės Klaipėdoje, „15 min“ skaitytojai ne tik uostamiestyje, bet ir Vilniuje bei Kaune, kartu su laikraščiu gaus specialų priedą, skirtą šventei.
„Jūros šventė“
„Jūros šventė“ / D.Grikšaitės nuotr.

Leidinys bus platinamas šių didmiesčių gatvėse ir verslo centruose, o šventei prasidėjus – ir pajūryje. Interneto skaitytojai priedą galės rasti naujienų portale www.15min.lt.

Specialiame priede „Jūros šventė 2010“ skaitytojams bus pristatyti visi šventės renginiai, geriausi atlikėjai. Leidinio puslapiuose susitikę buvę ir esami garsūs klaipėdiečiai dalinsis mintimis, už ką jie myli ir vertina savo miestą. Taip pat priede skaitytojai ras įvairių akcijų, konkursų bei žaidimų.

Liepos 30 d. – rugpjūčio 1 d. vyksianti Jūros šventė šiais metais lankytojus džiugins jau 51-ąjį kartą. Didžiausio Lietuvoje vasaros festivalio šių metų akcentu taps pasaulinio garso atlikėjo ir dainų kūrėjo Mikos koncertas. Kasmet Jūros šventėje uostamiestyje apsilanko apie pusę milijono svečių iš Lietuvos ir iš užsienio.

Jūros šventei skirtą priedą, kaip ir kitus išskirtiniams renginiams skirtus priedus, pirmasis Lietuvoje nemokamas laikraštis „15 min“ leidžia nuo 2007 m. Šiais metais „15 min“ skaitytojus jau pasiekė „Kaunas Jazz 2010“ festivaliui, „Kino pavasariui“, Knygų mugei, „Mados infekcijai“ skirti specialūs priedai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius