Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą sugrįžta Maksimas Galkinas

Palangos vasaros koncertų estradoje savo vienintelį šiais metais pasirodymą Lietuvoje surengs žymus rusų humoristas Maksimas Galkinas. Rugpjūčio 15 d. žiūrovai galės pamatyti visiškai naują dviejų valandų trukmės programą „Smech bez granic“ („Juokas be sienų“).
Į Lietuvą sugrįžta Maksimas Galkinas.
Į Lietuvą sugrįžta Maksimas Galkinas. / Organizatorių nuotr.

33-ejų Maksimui Galkinui ypatingo pristatymo nereikia. Dėl savo talento Rusijoje ir už jos ribų jis dažnai apibūdinamas epitetais „žavus“, „talentingas“, „nepakartojamas“. Šis jaunas artistas išgarsėjo kaip parodijų meistras, dainininkas, aktorius ir laidų vedėjas.

Pirmasis M.Galkiną pastebėjo Borisas Brunovas ir pakvietė jį į savo Estrados teatrą, o netrukus jaunasis artistas jau ėmė gastroliuoti su rusų humoro grandu Michailu Zadornovu.

Kai M.Galkinas buvo apdovanotas „Triumf“ ir „Zolotoj Ostap“ premijomis, jo veidas vis dažniau ėmė rodytis televizorių ekranuose. Vėliau artistui buvo patikėta laida „Kas nori tapti milijonieriumi?“. Pastebėtina, kad M.Galkinas – jauniausias iš visų 57 pasaulio šalyse rodomos laidos „Kas nori tapti miljonieriumi?“ vedėjų.

M.Galkiną išgarsino ir draugystė su Rusijos estrados primadona Ala Pugačiova, su kuria įrašęs bendrą dainą „Bud ili nibud“ jis pradėjo dainininko karjerą. Rusijos primadonai išsiskyrus su Filipu Kirkorovu, spauda M.Galkiną be paliovos vadina realiausiu kandidatu užimti jo vietą.

Apie M.Galkiną sklando ir daugiau gandų – kad jis transeksualas, kad chuliganai jam išmušė akis, kad jis – nesantuokinis Vladimiro Putino sūnus. Artistas sako, kad pats jis tokių gandų neprovokuoja dėl populiarumo.

Kaip parodijų meistras išgarsėjęs artistas sako nebijąs nieko mėgdžioti, tačiau tam tikrų ribų stengiasi neperžengti. „Aš niekada nesityčiosiu iš fizinių trūkumų turinčių žmonių“, – teigia jis. Taip pat M.Galkinas neparodijuoja jau nebesančių gyvųjų tarpe, tačiau garsių asmenybių – tokių kaip Leninas ar Brežnevas. „Nelabai mėgstu juokauti politinėmis temomis, daugiau patinka buitinės“, – sako artistas.

Šiuo metu M.Galkinas ne tik aktyviai koncertuoja, bet ir veda vieną populiariausių Rusijos televizijos konkursų „Šokiai su žvaigždėmis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius