Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva ir Jeronimas: dviejų širdžių pokalbis

Vienas balsas – gerai, o du – dar geriau. Tango gerbėjai Lietuvoje jau puikiai pažįsta jaunąją klasikos scenos žvaigždutę Ievą Prudnikovaitę, o neseniai šio žanro srityje taip pat atsiskleidė roko viltis Jeronimas Milius.
Ieva Prudnikovaitė ir Jeronimas Milius
Ieva Prudnikovaitė ir Jeronimas Milius / D.Bagursko nuotr.

Abu dainininkai, koncertuodami su ansambliu „4tango“ pelnė publikos simpatijas kaip jautrūs, įdomūs ir emocionalūs atlikėjai. Dabar jie pasirodo drauge: ilgesingas nelaimingos meilės dainas keis aistringi duetai, greta išraiškingų monologų girdėsime dviejų širdžių pokalbį.

Sekmadienį, kovo 29 d., 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje sutviskės meilės triumfo ir negandų istorijos, kurių atlikimas, reikia manyti, bus įspūdingas. Mecosopranas I. Prudnikovaitė yra ne tik viena iš nedaugelio klasikos atlikėjų, patraukusių „pasauliečių“ dėmesį, bet ir tikrai to dėmesio nusipelniusi, perspektyvi bei daug pasiekusi solistė. Tarptautinių konkursų laureatė turi daug pasiūlymų dainuoti Lietuvoje, šiuo metu taip pat dirba Eseno operos teatre Vokietijoje.

Jos scenos partneris Jeronimas Milius – tapęs žinomas visoje Lietuvoje „Eurovizijos“ konkurso dėka, roko scenos atradimas, dainuojantis artima klasikiniam vokalui maniera, patraukęs publiką charizma, nuoširdumu bei gražiu ir stipriu iš prigimties balsu. Savo dermę scenoje šis duetas jau buvo įrodęs, tad yra pagrindo tikėtis kovo 29 d. išties įsimintinos ir profesionalios programos.

Solistams talkinsiantis ansamblis „4tango“ – kūrybingo kolektyvo reputaciją pelnęs profesionalių akademinių muzikantų sambūris, tyrinėjantis užklasikinės muzikos erdves ir kasmet pristatantis intriguojančių, žavingų tango bei kitų žanrų programų, o I. Prudnikovaitės bei J. Miliaus dueto pasirodymas – viena labiausiai intriguojančių iš jų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius