-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išvykstančius „Be2gether“ dalyvius gąsdino policija (nuotraukos, video))

Jau nuo sekmadienio ryto festivalio „Be2gether“ dalyviai ėmė pakuotis daiktus, gerti nemokamai dalijamus energetinius gėrimus, stovėti eilėse prie kavos ir sriubos ar drybsoti ant žolės, klausantis vienintelio trečios festivalio dienos atpalaiduojamo „String Play“ ir „Piano.lt orchestra“ koncerto. Pagrindinė pokalbių tema sukosi apie savijautą, blaivimąsi, policiją ir galimas baudas.
Festivalio „Be2gether“ dalyviai
Festivalio „Be2gether“ dalyviai keliauja namo / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Paskutinei festivalio dienai puikiai tiko styginių instrumentų muzika, kuri netrukus sutraukė daugumą likusių klausytojų atsisėsti ar atsigulti ir susigrąžinti prarastas jėgas. Pirmose eilėse sėdėjo kaip visada žvaliai atrodanti Lidija Rasutis. Tuo tarpu Egmontas Bžeskas su jauna palydove neatrodė labai laimingi ir kartu su Egle Mickevičiene (kuri ir vairavo) išvyko namo, nesulaukę oficialios festivalio pabaigos.

VIDEO: 15min.lt - B2G 2 diena

Kai kurie drąsuoliai, pabandę festivalį palikti ryte, buvo priversti grįžti – šalia kelio budintis policijos ekipažas festivalininkams liepė grįžti ir išsiblaivyti. Netrukus apie tai pasklidusi žinia sustabdė nemažai tris dienas besilinksminusių muzikos (ir ne tik) gerbėjų. Deja, tiems, kuriems nepavyko iki pat festivalio galo atsikratyti svaigiųjų gėrimų poveikio, teko ištuštinti kišenes policijos pareigūnams.

Visą festivalio laiką budėję medikai 15min.lt sakė, kad sunkesnių atvejų per 3 dienas išvengta. Muzikos mylėtojai daugiausia kreipėsi į gydytojus dėl apsinuodijimo alkoholiu ir nedidelių traumų.

Didžiausią paklausą sekmadienį neabejotinai turėjo kavos ir karštos sriubos pardavėjai, prie kurių nusidriekė eilės. Taip pat populiarumu nesiskundė „Yuri“ grožio studijos pastatyti 4 veidrodžiai, prie kurių nuolat stabtelėdavo į save pasižiūrėti norintys žiūrovai.

Apie festivalio, kuris išvengė lietaus ir trečiąją dieną, pabaigą pranešė kalnai šiukšlių palapinių miestelyje ir automobilių aikštelėje bei šalia kelio namo tranzuojantys muzikos fanai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius