Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Mildažytės dainos ir „Saulės smilčių“ savanoriai kvietė ligoniukams verti karolius

Antradienį, gruodžio 22 d., Vilniaus prekybos ir laisvalaikio centro lankytojai būrėsi prie kavinės „Vero cafe“ muzikuojančių jaunųjų talentų. Tarp jų – nuo mažens muzikuojanti Julija Mildažytė ir Monika Juostaitė. Šalia atlikėjų ir gitara skambinančių vaikinų labdaros ir paramos fondo „Saulės smiltys“ savanoriai kvietė verti spalvingas apyrankes bei karolius ir rašyti kalėdinius linkėjimus vaikams, sergantiems tuberkulioze.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

„Iš tikrųjų daug žmonių, visi skuba savais reikalais, bet atsiranda norinčių padėti, labai geranoriškai rašančių palinkėjimus vaikučiams, besidžiaugiančių, kad yra toks renginukas. Prieina domisi, kokiems vaikams veriami karoliukai ir rašomi linkėjimai. Kai pasakome, kokiems, dar mieliau sutinka prisidėti“, – teigė labdaros ir paramos fondo „Saulės smiltys“ savanorė Greta Daugininkaitė.

Pasak „Saulės smilčių“ direktorės Robertos Burinskaitės, tokio pobūdžio renginys vyko ne tik Vilniuje, bet ir Kaune.

„Manau, kad jiems sekasi taip pat puikiai, kaip ir mums. Susirinko daug žmonių, groja jaunieji talentai, žmonės veria karoliukus, kurie bus atiduoti vaikučiams, sergantiems tuberkulioze. Aš manau, kad žmonių rašyti linkėjimai ir karoliukai bus graži simbolinė dovana kiekvienam vaikučiui“, – teigė R.Burinskaitė.

Visi prekybos ir laisvalaikio centro lankytojų suverti karoliukai ir rašyti linkėjimai Vilniaus, Kauno, Šiaulių ir Klaipėdos ligoninėms bus perduoti po Kalėdų.

„Visų dar nenuvežėme prieš Kalėdas, nes norime keisti stereotipą, kad dovanas reikia dovanoti tik prieš Kalėdas, o kodėl nepadovanojus po jų? “, – klausia „Saulės smilčių“ direktorė.

„Saulės smiltys“ džiaugiasi, kad pirmadienį, gruodžio 21 d., į Klaipėdos ir Šiaulių Vaikų tuberkuliozės ligonines buvo išsiųsti žaislai bei labdaros ir paramos fondo „Maisto banko“ skirti šokoladukai vaikams. Taip pat tądien Mykolo Romerio universiteto studentų atstovybės nariai bei labdaros ir paramos fondas „Saulės smiltys“ apsilankė Vilniaus ligoninėje, kur vaikams skaitė pasaką ir žaidė žaidimus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius