-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jau žinoma kitąmet vyksiančio festivalio „Pure Future White“ data

Klubinės šokių muzikos ir baltos spalvos drabužių mėgėjai ateinančių metų kalendoriuje gegužės 7-ąją galės pasižymėti itin ryškia spalva. Būtent šią dieną Vilniaus „Ledo“ rūmuose vyks šokių muzikos šou „Pure Future White 2011 – Arena Show“, kuris yra didžiausias uždaroje erdvėje vykstantis renginys Lietuvoje.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / BFL/ Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Jau šeštus metus iš eilės vyksiančią šventę organizuojančios agentūros „Pure Culture“ atstovai į kitų metų renginį žada skirti dar daugiau investicijų.

Anot jų, 2011-ųjų gegužės 7-ąją vyksiančiame renginyje gros ne mažiau žymūs šokių scenos atlikėjai, didžėjai, dar daugiau žadama atgabenti garso, vaizdo ir šviesos aparatūros.

Šiomis dienomis bilietus platinanti bendrovė „Bilietai.lt“ jau pradės pardavinėti pirmuosius pigesnius bilietus į kitąmet vyksiančią unikalią mados, naujųjų technologijų ir muzikos fiestą. Apie bilietus pirmieji turbūt sužinos faccebook.com/purefuturewhite fanai.

„Kadangi prekyba bilietais prasidės netrukus, tad neabejojame, kad į renginį susirinks dar daugiau žmonių nei pernai. Neabejojame, kad „Pure Future White“ taps vienu didžiausių kitais metais vyksiančių renginių Lietuvoje“, – sakė „Pure Culture“ vadovas Mindaugas Jonaitis.

Kol kas renginio sumanytojai nelinkę atskleisti šventėje pasirodysiančių atlikėjų pavardžių.

Organizatoriai iš „Pure Culture“ įspėja, kad iki paryčių vyksiančiame „Pure Future White“ renginyje bus įleidžiami tik nuo galvos iki kojų baltai apsirengę asmenys. Tai griežta taisyklė visiems ir kiekvienam jau daugelį metų.

Sutraukęs per penkis tūkstančius žmonių, šiųmetis „Pure Future White“ paliko neišdildomą įspūdį ne tik muzikos gerbėjams, bet šiame festivalyje pasirodžiusioms žvaigždėms – Sanderiui Kleinenbergui ir Adam K., kurie gyrė ypatingą renginio aurą, įsiaudrinusią publiką bei masiniams renginiams pritaikytos arenos erdvę.

Laukiame renginio, juk baltus rūbus jau visi seniai turime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius