Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Joninių šėlsmas nuvilnys Vilniaus ir Klaipėdos stogais

Du miestai, dvi įspūdingos jų panoramos, du saulėlydžiai, du saulėtekiai ir dvi nepakartojamos muzikos ir šokių pripildytos Joninių naktys – ant Vilniaus ir Klaipėdos stogų įsitaisiusios „Roxy Roof 2010“ Joninės kviečia linksmintis be stogo. Birželio 23-ąją smarkiausi Joninių gūsiai kils prekybos centro „Europa“ viršūnėje, o ateinančią naktį audringos smagių akimirkų bangos skalaus aukštuminėje uostamiesčio „Dr.Who“ terasoje.
Didžėjų trijulė: Driule XL,Andrius Rio ir Andy Roze.
Didžėjų trijulė: Driule XL,Andrius Rio ir Andy Roze. / Dr.Who nuotr.
Temos: 2 Joninės Klaipėda

Muzikinius fejerverkus į šokių aikštelę mėtys tarptautinės klubinės orbitos žvaigždės iš Didžiosios Britanijos Soul Avengerz, įrašę remiksus „Queen“, Beyonce ar Marshall Jefferson kūriniams. Paparčio žiedo ant didmiesčių stogų ieškos ir tarp Belgijos bei Ibizos besimalantis prancūzas T-Love.

Savus linkėjimus ne tik jonams bei janinoms perduos ir lietuviai – lietuviškas tradicijas atstovaus pozityvių house vibracijų propaguotojas Andrius Rio, „Pacha“ rezidentas Santi Touch, Driule XL ir Recoco. Visi jie neslepia savų simpatijų birželio naktims.

Joninės iš tikrųjų visada yra gero baliaus sinonimas. Vienas tų atvejų, kai aplink tik draugai. Be to, visuomet žinai, kad laiko afterparty dar liko“, – savo prisiminimais su šypsena dalinasi Andrius Rio.

Dar daugiau aštrių prieskonių šokiams kelių dešimčių metrų aukštyje pridės kojomis muziką interpretuojantys – kosmopolitiškas šokėjų kolektyvas „Roxy dancers“ visame pasaulyje žinomas dėka savo sugebėjimų šokiruoti. Iš skirtingų Europos didmiesčių susirinkęs šokių kolektyvas balansuoja nuo judesio kompozicijų iki erotikos, o jų pasirodymuose kūno plastika maišosi su džiunglių aistra, o visai tai priverčia išsižioti esančius šalia.

Roxy“ kolektyvo pasiekimus puikiai iliustruoja jo narių biografijos. Seksualioji Elvi Mercedes – ilgametis „Hed Kandi“ vakarėlių Ibizoje balsas, skambėjęs Barbara Tucker ar „Crystal Waters“ pasirodymų metu. Dabar ji savo vokalu įgarsina „Roxy dancers“ šokius visame pasaulyje. Belgas Mousse T dirbo su Madonna, Cristina Aguilera, Usher, o savo patirtį perduoda mokiniams 4 asmeninėse šokių mokyklose.

Putojančio vyno taurės ir saulėlydžio spinduliai – „Roxy Roof“ šokiai ant stogo be stogo. Joninių naktį Vilniaus prekybos centro „Europa“ paskutiniame aukšte, po paros – „Dr. Who“ terasoje Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius