Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurga Šeduikytė Rugsėjo 1-ąją kvies pildyti svajones

Rugsėjo 1-ąją Vilniaus Vingio parke naujus mokslo metus kvies sutikti trys scenos su daugiau ar mažiau žinomais atlikėjais ir per 30 socialinių, kultūrinių ir meninių projektų. Su šūkiu „Švęsk kitaip!“ šventės organizatoriai nori paskatinti jaunimą kultūringai, tačiau ne mažiau smagiai atšvęsti Rugsėjo 1-ąją.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Man Rugsėjo 1-oji yra šventė, nes aš vėl mokausi, – šypsojosi dainininkė Jurga Šeduikytė, Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje studijuojanti vaidybą. – Aš raginu visus nuo Rugsėjo 1-osios pradėti lankyti po naują būrelį ar tiesiog išpildyti savo svajonę. Rugsėjo 1-oji tam – puiki proga!“

J.Šeduikytė Rugsėjo 1-ąją koncertuos vienoje iš trijų – ZIP FM DJ – scenoje kartu su Virus J.

„Šis projektas – netikėtumas. Virus J remiksavo vieną mano kūrinį ir tai man patiko. Vieną kartą kartu dalyvavome koncerte. O Rugsėjo 1-ąją bus visiška improvizacija – tai nauja sfera, kuri man labai įdomi“, – pasakojo Jurga.

Toje pačioje scenoje plokšteles suks Andy Lau feat. Golden Parazyth, RyRalio Djs, svečias iš Latvijos DJ Saint.

Tuo tarpu didžiojoje šventės scenoje koncertuos studentiškos grupės „Candee Train“, „Serum“, „Fun Clock“, „Garbanotas Bosistas“, vėliau pasirodys profesionalai – „Biplan“, reperiai „DEE&KAMY“ su breikeriais I.L.I. CREW. Vakaro kulminacija taps Keistuolių teatro „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“ ir grupė „G&G Sindikatas“.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gabrielė Zuokaitė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gabrielė Zuokaitė

Roko gerbėjus džiugins roko scenoje pasirodysiančios grupės „Life's Edge“, „WOZU“, „Pergalė“, „Mandragora“, „Katedra“, „Thundertale“.

Per šventę, kuri prasidės nuo 17 val., klausytojai galės ne tik linksmintis prie muzikos scenų, bet ir tapti neatlygintinais kraujo ar kaulų čiulpų donorais, pabendrauti su „Gyvosios bibliotekos“ skirtingos patirties žmonėmis, spręsti galvosūkius, išmokti gaminti ir leisti aitvarus, išbandyti graffiti meną, sudalyvauti futbolo varžybose su Vilniaus Žalgirio žaidėjais, pasitikrinti sveikatą projekto „Nedelsk“ autobuse ir t.t.

„Projekte „Nedelsk“ savanoriauju jau septynerius metus. Pradėjau ne savo noru, tačiau dabar, vertindama visą savo patirtį, susipažinusi su įvairiais žmonėmis, suprantu, kad savanoriavimas yra vienas nuostabiausių dalykų, kurie pasitaikė mano gyvenime, – džiaugėsi iškalbinga Gabrielė Zuokaitė. – Rugsėjo 1-ąją turėsime čia atsivežę Rožinio kaspino autobusėlį, kuris jau aplankė 550 miestų ir miestelių, jame pasitikrino daugiau nei 60 tūkst. moterų ir, deja, rasti 700 įtarimų dėl krūties vėžio. Todėl Rugsėjo 1-ąją kviesime žmones ne tik pasitikrinti, bet ir prisidėti prie mūsų organizacijos ir įprasminti savo laiką.“

Šventinis renginys bus prieinamas ir fizinę negalią turintiems žmonėms, kurie norės prisidėti prie naujų mokslo metų šventimo. Bilietas į renginį kainuos 15 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius