-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jūros šventė su “KIWI” kruizu ir Mindaugėlio gimtadienio fiesta

Deginanti saulė, auksinis smėlis ir gaivios jūros bangos traukia jūros ir atostogų ištroškusius poilsiautojus. Paskutinis liepos savaitgalis uostamiestyje sutinka Jūros šventę, kuri poilsiautojams siūlo ypač platų spektrą renginių bei atrakcijų. “KIWI” – uostamiesčio |“klubinėtojų“ mėgstamas naktinis klubas liepos 30d. (penktadienį) Jūros šventės proga lankytojus ir uostamiesčio svečius kviečia į šokių muzikos kruizą tarp bangų – „KIWI Boat party“ o pasilikusieji krante galės praleisti vakarą klube su “KIWI kokteilių naktimi”. Liepos 31 d. (šeštadienį) klubinės kultūros atstovams ypatinga šventė. Naktiniame klube “KIWI” savo gimtadienio šventę surengs vienas žinomiausių Lietuvoje šokių muzikos atstovų DJ Mindaugėlis.
mind1
mind1

“KIWI Boat party” kruizas organizuojamas jau antrą kartą. Birželio mėnesį vasariško ritmo ištroškę klubinėtojai Kuršių mariose, kelte „Kintai“, jau kėlė geros nuotaikos bangas.


Muzikinis keltas („Kintai“) su šėlstančia minia, saldžiais kokteiliais ir būriu klubinės scenos žvaigždžių judėjo pažintiniu maršrutu po Kuršių marias. Nuo ritmo įkaitę kelto keleiviai prie Jūros vartų palydėjo saulę ir po vidurnakčio grįžo pasiimti pavėlavusių.


„Nuotaika ir muzikos teikiamas adrenalinas be atokvėpio šokdino bendrakeleivių kojas ir rankas. Šėlstančią minią gaivino švelnus jūros vėjas ir  specialūs KIWI baro kokteiliai. Valandomis kylantis termometro stulpelis prognozuoja karščiausią Jūros šventės pasilinksminimų planą ant vandens“, – pranašauja  Uncle Roll.


Vakarėlio „KIWI Boat party“ muzikinis arsenalas – KIWI rezidentai ir svečiai. Gyvą, aštrų electro ritmą ruošia  Alex Y, iš trankiai klubinėje scenoje startavusio dueto „The Breezebloxxx“. Išvien į kelto sceną lips uostamiesčio komandos „Deep Frequency“ nariai: Sat ir Yakoff. „Deep Frequency“ ruošia specialų setą Jūros šventei, kuriuo nustebins ir apžavės  uostamiesčio svečius. Kelto sceną įsiūbuos klubo KIWI rezidentai: Uncle Roll, Ninoleo ir Manchini.


Keltas „Kintai“ su vakarėliu „KIWI Boat party“ visus, ieškančius egzotiškų linksmybių, skaniausių Jūros šventės kokteilių ir gaivių linksmybių ant vandens, pasitiks Kruizinių laivų terminale.


„Išskirtinio lankytojų pritarimo sulaukęs ir didžiulį sąmyšį Kuršių mariose sukėlęs vakarėlis ant vandens planuoja kelti bures ir rugpjūčio mėnesį“, – praneša klubo KIWI atstovai.


Penktadienio kelionė po Kuršių marias kartu su „KIWI boat party“ vakarėliu, tai ne vienintelis svarbus savaitgalio renginys šokių muzikos gerbėjam. Liepos 31 d. savo 30 metų sukaktį klube „KIWI“ paminės Lietuvos šokių muzikos veteranas DJ „Mindaugėlis“.


Prieš 15 metų Klaipėdos centre buvusiame „Ghetto“ pastate, juostiniu magnetofonu pirmuosius muzikinius eksperimentus pradėjęs Mindaugėlis, šiandien gali pasigirti diktavęs ritmą ne viename užsienio ir Lietuvos šokių muzikos festivalyje, o vieta prie pulto su juo dalinosi tokie šokių muzikos grandai, kaip Sasha, Tiesto ar James Zabiela.


Kasmet nemažą būrį gerbėjų bei draugų sukviečianti gimtadienio šventė šiemet taip pat ketina nustebinti atlikėjo gerbėjus. „Mindaugėlis: 30 b – day“ vakarėlyje savo pasirodymus surengs Marius Ivanoff, Kastis Torrau, Andrius Alien, Uncle Roll, Manchini bei pats vakaro kaltininkas – Mindaugėlis.


Tinkamą gimtadienio fiestai atmosferą sukurs specialios šventei paruoštos dekoracijos, o susirinkusius atgaivins šalto oro patrankų šūviai. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius