Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai gyvenimas spiria tau į užpakalį – spirk jam atgal! Filmo „Kitos merginos“ premjera kino centre „Garsas“

Rugsėjo 23 dieną 17:30 val. ką tik naujomis moderniausiomis kėdėmis pasipuošęs Panevėžio kino centras „Garsas“ pristato dar vieną naujieną – bendros lietuvių ir suomių kūrybos filmą „Kitos merginos“, skirtą jaunai, nuotykių ištroškusiai ir labai maištingai jaunuolių auditorijai.
„Kitos merginos“
„Kitos merginos“

Nekomercinio kino centro „Garsas“ repertuarą sudaro susimąstyti priverčiantys Europos kino filmai, dalyvaujantys ir laimintys intelektualaus kino festivaliuose. Ne išimtis ir premjerinis filmas Kitos merginos“, suomių ir lietuvių drama laimėjo vaikų ir jaunimo prizą Šiaurės filmų festivalyje Liubeke, pelnė net penkias nominacijas geriausio filmo, geriausios aktorės, montažo ir kostiumo kategorijose Suomijos filmų akademijos apdovanojimuose. Jaunimo drama įtraukta į projekto „Mokausi iš kino“ programą kaip rekomenduotinas filmas devintų – dvyliktų klasių moksleiviams. Šiam filmui specialiai sukurta metodinė medžiaga, kviečianti diskutuoti apie šiandienos paauglių problemas ir jų sprendimo būdus. „Kitos merginos“ pagražintos animacijos efektais, kurie sukuria romantišką nuotaiką, atskleidžia savitą vienos herojės filosofiją bei neleidžia žiūrovui nuobodžiauti. Siužetas pasakoja apie keturias pašėlusias paaugles Helsinkyje, kurios kuria video dienoraštį, o papasakoti yra ką...

Kurortinis romanas, stiprus susirūpinimas dėl figūros linkių, atšalęs ryšys su artimaisiais, meilė be atsako ir galiausiai nėštumas, atrodo, dažnai pasitaikantys suaugusios moters gyvenimo tarpsniai, bet, kai tai atsitinka ką tik stuktelėjus aštuoniolikai, dar neturint gyvenimiškos išminties, tuomet realybė skaudžiai prispaudžia uodegą. Kai gyvenimas spiria tau į užpakalį – spirk jam atgal! Įkvepiančios ir pamokančios kiekvienos merginos istorijos nepaliks abejingų. Filme išvysite ne tik Vilnių, bet ir lietuvių aktorių, gražuoliuką Arną Danusą bei visiems pažįstamą legendinį teleloto vedėją Sigutį Jačėną.

„Kitos merginos“ afiša
„Kitos merginos“ afiša

Premjeroje žiūrovų lauks prizai – stilingi ir šiuo metu labai populiarūs medvilniniai maišeliai su kadru iš filmo. Prizų ir siurprizų pilnas filmo „Kitos merginos“ pristatymas lauks jūsų jau šį penktadienį – rugsėjo 23 dieną 17:30.

Daugiau informacijos: www.garsas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius