Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinis spektaklis „Kalėdos – aukštyn kojom“ delfinariume – linksmiems, išradingiems ir romantiškiems

„Delfinariumo scena, ko gero, viena netikėčiausių ir mažiausiai nuspėjama vieta, kur yra tekę dirbti“, – sako Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro artistas, vyriausias choreografas Aurelijus Liškauskas, jau dabar su komanda repetuojantis kalėdinio spektaklio su delfinais scenas.
„Kalėdos – aukštyn kojom“
„Kalėdos – aukštyn kojom“ / Organizatorių nuotr.

„O taip pat tai vieta, kur nuolat norisi ir kur likimas vis veda grįžti“, – šypsosi vyras.

Aurelijus Liškauskas tapo pirmojo projekto „Delfinai ir žvaigždės“ nugalėtoju. Choreografas prisimena, kad tuomet valandų, praleistų Kopgalyje, neskaičiuodavo. Keliai į delfinariumą vedė ir rengiant kitus spektaklius, šokius, pasirodymus.

„Delfinai visuomet palieka neišdildomą įspūdį, jie tokie prieraišūs ir geranoriški, nuolat krykštaujantys. Tai – gyvūnai, teikiantys optimizmo, energijos ir gerumo. Džiaugiuosi, kad ir mano šių metų kalėdinis laikotarpis bus būtent toks – kupinas nuotykių, naujų atradimų ir potyrių.“

Nuo gruodžio vidurio ir šventiniu laikotarpiu delfinariume bus rodomi kalėdiniai spektakliai „Kalėdos – aukštyn kojom“, kur kartu su delfinais bei jų treneriais pasirodys Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro artistai bei baleto solistai.

Organizatorių nuotr./„Kalėdos – aukštyn kojom“
Organizatorių nuotr./„Kalėdos – aukštyn kojom“

Paslaptingoje vandenų pasaulio delfinų šeimos karalystėje svečiuosis išradingieji Adamsai. Iš pažiūros keistai atrodanti, tačiau savo talentais ir humoru stebinanti šeima delfinariumą kalėdiniu laikotarpiu pavers svetingais Adamsų šeimos namais. Pagrindinis šios įdomios šeimynos uždavinys – pasirodymas Kalėdų seneliui. Tačiau kaip nutarti, kas šeimoje svarbiausias? Kurio talentas didžiausias? Kaip atremti Trečiadienės išdaigas? Kaip sugauti kalėdinę dvasią? Kaip į savo žaidimus ir išdaigas įtraukti delfinus? Į šiuos klausimus atsakymo ieškosime kartu su išradinga ir savo talentais stebinančia Adamsų šeimyna, delfinais bei Kalėdų seneliu.

VIDEO: Kalėdos – aukštyn kojom!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius