-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karaokės čempionate susikaus scenos vilkai ir naujokai

Didelio žiūrovų dėmesio sulaukiantis vienintelis muzikinis realybės šou „Muzikos akademija 2“ augina dar vieną jaunųjų atlikėjų kartą. Kiek ilgai jie išsilaikys gana perpildytoje Lietuvos muzikinėje rinkoje? Ar jie gali stovėti vienoje scenoje su jos senbuviais? Jei taip – kuo jie pranašesni?
Sasha Son(g)
Sasha Son(g) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šio penktadienio vakarą galėsite įsitikinti, ar šio sezono televizinis „produktas' vertas dėmesio: muzikos namuose „House of music“ oficialaus Lietuvos karaokės čempionato vakarėlio metu vyks tikrų tikriausias žvaigždžių mūšis!

Karaokė dainuos tokie scenos vilkai kaip Sasha Song, Nora Strolytė, Julija Jačėnaitė bei praėjusiųjų metų Lietuvos karaokės čempionato nugalėtojas, televizijos laidų vedėjas Giedrius Leškevičius. Prie „karštojo“ karaokės mikrofono stos naujojo TV projekto „Muzikos akademija 2“ dalyviai. Štai tada ir paaiškės, ar gali scenos naujokai dainuoti gyvai karaokę.

Kodėl dainininkai kausis būtent Lietuvos karaokės čempionato scenoje? Atsakymas paprastas: Lietuvos karaokės čempionatuose, kuriuos organizuoja Karaokemanija.lt, yra dalyvavę ne vienas gerai žinomas TV realybės šou dalyvis, dabar jau garsūs ir jaunimo pamėgti dainininkai. Be to, karaokė yra puiki pramoga, ją gali dainuoti visi ir tai puiki praktika bei „gyvas“ dainavimas be fonogramos. Lietuvos karaokės čempionate gali dalyvauti tik neprofesionalūs dainininkai, bet linksmas ir nuotaikingas žvaigždžių mūšis suteiks šio penktadienio vakarui dar daugiau žavesio.

Visų karaokės mėgėjų laukiame spalio 23 d. 21 val. muzikos namuose „House of music“, Vienuolio g. 4, Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius