Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune – kalbanti muzika su Kostu Smoriginu

Įpusėjus rudeniui, vis labiau norisi šiltų ir jaukių vakarų. Būtent dėl tokių akimirkų pradedamas naujasis koncertų ciklas „Kalbanti muzika“, startuojantis Kosto Smorigino koncertu.
Kostas Smoriginas
Kostas Smoriginas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Šiuose koncertuose žodžių ir melodijos harmonija taps patalu vėsų rudens vakarą. Ne tik atlikimas, bet ir klausytojų klausimai su nuoširdžiais atlikėjų atsakymais bus šio ciklo pagrindas“, – tvirtina „Kalbančios muzikos“ rengėjai.

Šį šeštadienį įvyksiančio naujojo muzikinio ciklo atidarymo koncerto lankytojai bus pakviesti klausytis ir bendrauti su Kostu Smoriginu. Tai menininkas, pelnęs pripažinimą visose savo kūrybinės veiklos srityse, gerbėjus žavintis įspūdingais vaidmenimis teatre, sėkminga režisūra ir neatsiejama Lietuvos kultūros dalimi tapusiomis dainomis. Dar studijų laikais atlikėjas pradėjo kurti dainas pagal garsių Lietuvos poetų žodžius, o vėliau su kolegomis aktoriais Sauliumi Bareikiu ir Olegu Ditkovskiu subūrė „Aktorių trio“.

„Norisi pasirodyti gerai arba labai gerai. Tačiau būtų beprasmybė šitą daryti be klausytojų. Be galo saldus jausmas, kai iš jų gauni emocijas atgal. Tik čia prasideda kūryba“, – apie jo klausančios publikos svarbą kalba K.Smoriginas.

Bendravusieji su atlikėju prisipažįsta, jog įdomios mintys jame blyksi lyg kibirkštėlės. Pasak ciklo „Kalbanti muzika“ sumanytojų, tuo bus galima įsitikinti šeštadienį laisvalaikio namuose „Nautilus“ vyksiančiame koncerte.

Kur? Laisvalaikio namuose „Nautilus“ (Savanorių pr. 124, Kaunas)
Kada? Šeštadienį, 18 val.
Kiek? 15 Lt, 20 Lt, 25 Lt, 30 Lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius