Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keistuoliai kviečia Kalėdas pratęsti teatre

Ilgąjį Kalėdų savaitgalį be teatro gyventi negalinčius žiūrovus Keistuoliai mielai kviečia į svečius – gruodžio 27-ąją bus rodomi du spektakliai.
Spektaklis „Karalius Elnias“
Spektaklis „Karalius Elnias“ / Keistuolių teatro nuotr.

Sekmadienio vidudienį, 12 val., teatro gerbėjai – nuo pačių mažiausių iki didžiausių – laukiami miuzikle „Juozapas ir jo svajonių apsiaustas“, kuris pastatytas pagal vieno žymiausių šiuolaikinių kompozitorių A. L. Webberio ir T. Rice'o sukurtą miuziklą „Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat“, sėkmingai rodomą daugiau nei 10-yje pasaulio šalių.

Tai įspūdingų nuotykių kupinas pasakojimas, atskleidžiantis žmogiškuosius tarpusavio santykius, mokantis atleisti, tikėti svajonėmis bei jų išsipildymu. Biblinė istorija apie Juozapą miuzikle pateikiama moderniai, įdomiai ir patraukliai šių dienų paaugliams.

Juozapą, tėvo numylėtinį, jo paties broliai pardavė vergijon. Patekęs į Egiptą dėl savo sugebėjimo aiškinti sapnus Juozapas tapo faraono patarėju ir draugu. Galiausiai jo broliai, šalį ištikus badui, atkeliavo pas Juozapą prašyti pagalbos. Juozapas jiems papasakojo, kas esąs, ir atleido broliams už jų skriaudas.

Miuzikle gyvai groja ir vaidina Aidas Giniotis, Darius Auželis, Dalius Skamarakas, Dominykas Vaitiekūnas, Ieva Stundžytė, Agnė Kaktaitė ir kt.

Gruodžio 27-osios vakarą, 19 val. – Aido Giniočio režisuota komedija „Karalius Elnias“. Pjesės autorius – Carlo Gozzi (1720-1806), sukūręs ir naują teatrinį žanrą – „comedia dell’arte“. „Karalius Elnias“ – puikių atsiliepimų sulaukusi kaukių komedija suaugusiems, kurios veiksmo pagrindas – improvizacija: aktorius nepririšamas prie dramaturgo teksto. Svarbiausia – nenukrypti nuo siužeto linijos ir netrukdyti vaidinti partneriams.

Nuobodžiauti neteks, nes visa, kas liūdna ir neįdomu, atmetama, o scenoje lieka tai, kas patinka publikai: šmaikštūs ironiški intarpai šiandieninėmis Lietuvos politikos, reklamos, pramogų pasaulio temomis. Vaidina Aurimas Meliešius, Aidas Giniotis, Agnė Sunklodaitė, Darius Auželis, Andrius Kaniava ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius