Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino klube – norvegų komedija

Šiaurės šalių kino klubas neabejingus kinui ir Norvegijai kviečia šįvakar žiūrėti norvegų komediją „Užsičiaupk ir klausyk!“.
Kur dar pamatysi tiek klounų vienoje vietoje
Klounai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Filmo scenarijų parašė vienas žymiausių pastarųjų metų Norvegijos rašytojų Larsas Saabye Christensenas. Jis 2002-aisiais buvo pripažintas geriausiu Šiaurės šalių rašytoju.

Komedijos herojus – komikas Stigas. Kita herojė – jo agentė ir vadybininkė Anė. Jie naudojasi vienas kitu, publika ir juos supančiu pasauliu. Vieną vakarą per pasirodymą salėje miršta žmogus. Didžiausias Stigo talento gerbėjas tiesiog neatlaikė juoko dozės. Tai tampa Stigo gyvenimo ir karjeros posūkiu. Anė neturi kito pasirinkimo – ji atleidžia Stigą ir perima šou į savo rankas. Tačiau ar pavyks Anei atlaikyti netikėtai užgriuvusias permainas? Režisierius Erikas Gustavsonas parodo komedijų užkulisius, gilinasi į atvirų santykių dėsnius ir ieško skirtingų senojo ir naujojo šou verslo veidų. Šioje komedijoje vaizdai ir situacijos veja vieni kitus, tad laikykitės. Šou prasideda!

Filmas šiandien 17.10 val. bus rodomas norvegų kalba su anglų kalbos subtitrais „Skalvijos“ kino centre.

Šiaurės šalių kino klubo žiūrovai kino centro „Skalvija“ kasoje privalo pasiimti nemokamus bilietus, kuriuos reikia parodyti įeinant į kino salę. Žiūrovai be bilietų į salę neįleidžiami.

Vienas žmogus gali paimti ne daugiau 2 bilietų, bilietai pradedami dalinti likus 1 val. iki kino seanso pradžios. Bilietų skaičius ribotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius