Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino teatre „Pasaka” – kino vakarai su Izolda Keidošiūte

Nuo rugsėjo 15 dienos kino teatre „Pasaka” prasideda kino vakarų, skirtų klasikiniam Europos kinui, ciklas. Jau antrus metus organizuojamas paskaitų ciklas šį kartą pasipildė naujais vardais ir veidais. Pirmojoje ciklo paskaitoje viešės ir savo mintimis bei patirtimi su paskaitų klausytojais dalinsis vienas garsiausių šių dienų Lietuvos kino režisierių – Audrius Stonys.
Nuo rugsėjo 15 d. kino teatre „Pasaka” prasideda kino vakarų, skirtų klasikiniam Europos kinui, ciklas.
Nuo rugsėjo 15 d. kino teatre „Pasaka” prasideda kino vakarų, skirtų klasikiniam Europos kinui, ciklas. / Organizatorių nuotr.

„Jau praėjusį sezoną paskaitų ciklas, skirtas garsiausiems ir įtakingiausiems Europos kino režisieriams, sulaukė didelio kino mėgėjų susidomėjimo bei aktyvaus dalyvavimo, todėl šiais metais nusprendėme jį išplėsti”, – teigia kino teatro edukacinių projektų vadovė Agnė Adomėnė. Be trijų papildomų ciklo paskaitų, skirtų tokiems kino grandams kaip R.Bresson, F.Truffaut ar S.Parajanovas, kino vakaruose pakviestos dalyvauti ir garsiausios lietuviško kino asmenybės.

Pirmąją paskaitą, skirtą kino klasikui L.Bunuel, kartu su kino kritike Izolda Keidošiūte pristatys režisierius Audrius Stonys. A.Stonys pasidalins savo mintimis apie klasikinį Europos kiną bei paskaitų klausytojams papasakos, kokią įtaką jo kūrybai turėjo Europos režisierių darbai.

„Paskaitų cikle sulauksime ir daugiau svarbių svečių. Ciklo paskaitoje, skirtoje I.Bergmanui, žadėjo apsilankyti lietuviško kino legenda Algimantas Puipa. Taip pat planuojame į paskaitas kviesti lietuvių kino aktorius“, – teigia A.Adomėnė.

13 paskaitų ciklas „Kino vakarai su Izolda“ prasideda nuo rugsėjo 15 dienos ir vyks 13 trečiadienių iš eilės, 18.30 val. kino teatre „Pasaka“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius