-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kiwi“ savaitgalis su lietuviškomis „Love Parade“ žvaigždėmis ir klubo „Pacha“ dvasia

„Kiwi“ penktadienį ruošiasi sutikti su išskirtinės prabangos gėrimu ir subtiliais burbuliukais – „Šampano naktis“. Švelnūs šampano purslai vienai nakčiai pakeis įprastus klubo kokteilius, o elegantiškos taurės vilios gražiausias dailiosios lyties atstoves. Prašmatniausias gėrimas penktadienį klube „Kiwi“ pranašauja grožio kultą.
Vakarėlis klube „Kiwi“
Vakarėlis klube „Kiwi“ / Organizatorių nuotr.

Liepos 3 d. (šeštadienį)  vakarėlis „Made In LT“ – klubo renginių serija, dedikuota pristatyti uostamiesčiui Lietuvos klubinėje scenoje šviečiančias žvaigždes. Ateinančio šeštadienio svečiai – Ibizos dvasią skleidžiančio klubo „Pacha“ rezidentas Recoco, jungtinis duetas „Hypnotic Duo“ bei klaipėdiečių komanda „Deep Frequency“.

„Hypnotic Duo“ – ambicingai nusiteikęs klaipėdiečio Mariaus ir kauniečio Justino duetas. Retai sutinkami šokių aikštelėse, tačiau daug plušantys įrašų studijoje. Atlikėjai gali didžiuotis sukūrę daugiau nei keturiasdešimt singlų, išleistų įvairiose įrašų kompanijose bei vieno iš kūrinių „Overcast“ debiutu „Beatport“ Top 100. Tačiau vienas iš svarbiausių entuziastingo darbo įvertinimų – kvietimas pasirodyti viename iš didžiausių ir seniausių muzikos festivalių „Love Parade“. Jungtinis duetas lietuvišką šokių nuotaiką skleis Ameland sunkvežimyje.

Recoco – pirmasis sostinės klubo „Pacha“ rezidentas. Prieš kelerius metus išgarsėjęs vilnietis gali pasigirti ne tik garsiojo didžėjaus Igno komplimentais, bet ir nuolatiniais pasirodymais visoje Lietuvoje. Recoco teko garbė vienoje scenoje groti su Dj Tiesto, David Guetta, King Unique, 16Bit Lolitas, Sarah Main, Josh Gabriel ir kitais. Šeštadienį atlikėjas ruošiasi pasidalinti viena iš savo sėkmės paslapčių, tai yra pademonstruoti naujausią ir šviežiausią šokių aikštelės ritmą.

„Deep Frequency“ – uostamiesčio didžėjų trio, aktyviai užsiimanti ne tik šokių muzikos kulto skleidimu, bet ir klubinės kultūros puoselėjimu pajūryje. Svečius pasitiks „KIWI“ lankytojams jau pažįstami „Deep Frequency“ nariai: Sat ir Uncle Roll. Pastarasis atlikėjas radijo stotyje „Proton Radio“ turi autorinę laidą „Craft Knot“, kurioje interneto bangomis pristato savo bei įvairių šalių dj miksus. Uncle Roll – vienas iš klubo „Kiwi“ rezidentų.

Sat – „Deep Frequency“ didžėjų trio idėjos autorius, sugebantis prisitaikyti prie klausytojo ir šokių muziką kaskart pateikti vis kitaip. Šiuo metu atlikėjas daug laiko praleidžia įrašų studijoje ir jau visai netrukus bus galima išgirsti pirmuosius kūrybos vaisius. Kurie, pasak Sat, turėtų papildyti klubinės muzikos pasaulį ir įaudrinti šokių aikšteles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius