Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdą drebins didysis popmuzikos šou

Lapkričio 17-ąją 19 val. uostamiesčio Žvejų rūmuose vyks didžiuoju šou pavadintas koncertas, kurio laukiama kaip vieno didžiausių ir spalvingiausių šių metų lietuviškos popmuzikos renginių: į Klaipėdą suvažiuos ryškiausi šalies atlikėjai bei grupės ir surengs fiestą su daugybe netikėtumų.
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kiekvienas dainininkas atliks specialią nedidelę programą, kupiną eksperimentų ir staigmenų. Kodėl keičiama populiariausios šalyje vaikinų grupės „Pikaso“ sudėtis? Kaip Merūno operinis vokalas skambėtų su „Videoheads“ didžėjų komandos akompanimentu? Apie ką kartu dainuos „Pikaso“ vaikinai ir buvusi „mokinukė“, o dabar širdžių ėdikė Irūna Puzaraitė? Kaip šįsyk pasipuoš ir su kuo pasirodys dainininkė, šokėja, parlamentarė ir tiesiog gražuolė Inga Valinskienė?

Tai tik kelios iš dešimties priežasčių, dėl kurių verta apsilankyti šiame renginyje. Atsakymus į visus klausimus išgirsite ir išvysite koncerto scenoje, padedami jo vedėjų „pikaso“ Dovydo Šamrajaus ir šmaikščiausio šalies laidų bei renginių vedlio Algio Ramanausko-Greitai.  Specialios dekoracijos, vaizdo projekcijos, išskirtiniai duetai, naujai skambantys hitai ir visiškai švieži šalies prodiuserių kūriniai – koncertas nugriebs visą šiųmečio lietuviškos popmuzikos sūkurio grietinėlę.

Organizatoriai išduoda paslaptį: koncerto metu net du duetus – su I.Puzaraite ir „69 danguje“ merginomis – pristatysianti grupė „Pikaso“ publiką pasitiks naujos sudėties, o šiemet į sceną grįžusi skandalinga „Junior“ trijulė sukrės įspūdingu klubiniu šou, kuriame į nepakartojamą visumą susilies seni hitai ir visiškai nauji kūriniai.

Sunkmečiu galimybės vienu sykiu susitikti su visais populiariausiais šalies atlikėjais nesuteikia beveik jokie renginiai, išskyrus televizijos laidas. Tačiau kiekvienas bent kartą lankęsis koncerte pritars minčiai, kad tikrą įspūdį apie atlikėjus ir jų dainas galima susidaryti tik stebint juos scenoje! Didžiajame šou dalyvaus „Pikaso“, „Junior“, „69 danguje“, Vilius ir Violeta Tarasovai, „Lemon Joy“, Inga Valinskienė, Irūna, Andrius Butkus, Žilvinas Žvagulis, Radži, Irena Starošaitė, Andrius Rimiškis, Deividas Bastys, „Studentės“ ir kt.

Bilietus į renginį platina Bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius