Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėda vasarą palydės su šokių muzikos žvaigžde iš Vokietijos ir aistringais latino ritmais

Vasarą skaičiuoja paskutines saulėtas akimirkas, dienos tampa vis trumpesnės, tačiau ar jau atėjo laikas įsileisti rudenines nuotaikas į savo širdį? Rugpjūčio 28 dieną uostamiesčio naktinis klubas „Kiwi“ kviečia paskutinį kartą prisiminti karščiausią visų laikų vasarą Lietuvoje. Viena garsiausių šokių muzikos žvaigždžių iš Berlyno ir vasaros kaitra alsuojantis „Latin Power“ projekto pasirodymas, kartu su charizmatiškuoju Eduardo Gimenez – tai „Kiwi vasaros uždarymas“.
King Roc
King Roc

Klaipėdos naktinis klubas „Kiwi“ palydėdamas vasarą paruošė lankytojams ypatingą staigmeną. Viena mistiškiausių Vokietijos  house muzikos žvaigždžių King Roc atvyksta į „Kiwi“ klubą kartu su Lietuvos publika praleisti paskutinio vasaros savaitgalio. Svečiui iš Berlyno sukurti tinkamą paskutinių vasaros dienų atmosferą ir priminti gražius praėjusios vasaros momentus padės Argentinos džentelmeno Eduardo Gimenez  publikai skirtos šokių pamokos ir gyvas „Latin Power“ projekto pasirodymas.

King Roc (tikrasis vardas Martin Dawson ) – tai žymaus ir labai sėkmingo techno ir deep house dueto „Two Armadillos“ narys. Šis didžėjus per savo karjerą šokių aikšteles valdė Brazilijoje, Kinijoje, Australijoje ir reguliariai, kelis kartus per metus, pasirodo didžiuosiuose Europos klubuose. Šiuo metu King Roc gyvena Berlyne, tačiau pagal kilmę yra gerai išauklėtas džentelmenas iš pietvakarinės Londono dalies. Roc taip pat žinomas dėl įspūdingų darbų interpretuojant tokių šokių muzikos žvaigždžių kaip „New Order“ ar „S–Xpress“ kūrinius. Paskutinį rugpjūčio savaitgalį šokių muzikos žvaigždė iš Vokietijos „Kiwi“ klube surengs vienintelį pasirodymą Baltijos šalyse.

Kitas vasaros palydėtuvių svečias gerai iš televizijos ekranų pažįstamas argentinietis Eduardo Gimenez. Eduardo yra tango judėjimo Lietuvoje pradininkas. 1999 m. jis įsteigė iki šiol veikiančią tango šokių mokyklą „Tango akademija“, 2001 m. kartu su Jurgiu Didžiuliu įkūrė Lotynų Amerikos muzikos grupę „Latin Power“, kuri sukėlė muzikinį perversmą Lietuvos visuomenėje. Jis padėjo iškilti tokioms asmenybėms kaip Jurgis Didžiulis, Jurga Šeduikytė, Federico Manzanares ir kiti. Taip pat įkūrė tango muzikos grupę „Tanguedia“, neseniai pakeitusią pavadinimą į „4 Tango“. Eduardo nuo pat atvykimo buvo ir tebėra Lotynų Amerikos kultūros ambasadorius Lietuvoje, autentiškas, originalus ir unikalus. Iki jo atvykimo į Lietuvą Lotynų Amerikos kultūra čia tebuvo varganai mėgdžiojama, o kartais pristatoma apskritai klaidingai.

„Latin Power“ pasirodymas vasaros uždarymo šventėje – tai įžangą į naują „Kiwi“ renginių ciklą. Rugsėjo mėnesį Klaipėdos naktiniame klube vyks renginiai skirti Lotynų Amerikos šokio kultūrai:

 „Šokių pamokos, vedamos profesionalių pramoginių ir sportinių šokių šokėjų, gyvų muzikantų grupė, atliekanti geriausius visų laikų latyno muzikos kūrinius ir galimybė nuostabiai ir naudingai praleisti vakarą. Kas gali būti geriau?“ – teigė klubo atstovai.

Šį renginių ciklą ir „Kiwi“ vasaros uždarymo šventę rekomenduoja vienas žinomiausių, ilgametę patirtį latino temetikos renginių organizavime sukaupęs klubas „El Caribe“. Tarptautinis mėgėjų salsos konkursas, Putų vakarėlis Jūros šventės metu, „Moulin Rouge“ vakaras, „El Color Band” solinis koncertas Palangos vasaros estradoje, Lotynų Amerikos vakarėlis Jūros šventės metu, „Ekstreme party“, VIP Salsa kruizas Klaipėdoje  – tai renginiai, kurių autoriai latino klubas “El Caribe”.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius