-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klubas „Exit“ devintąjį sezoną Kaune užbaigs su Paul Thomas

Vos kelios dienos, likusios iki kalendorinės vasaros pradžios, signalizuoja apie klubo „Exit“ kraustymąsi į savo rezidenciją Palangoje. Šį šeštadienį, gegužės 28 dieną, jau devintąjį „Exit“ klubinį sezoną Kaune uždarys Didžiosios Britanijos didžėjus ir prodiuseris, pasaulinis „Global Gathering“ festivalių rezidentas, Paul Thomas. Kartu su juo klubą į Palangą išlydės Donatello ir Emma.
Paskutiniam sezono vakarėliui Kaune diriguos Paul Thomas
Paskutiniam sezono vakarėliui Kaune diriguos Paul Thomas / Klubo nuotr.

„Sezono uždarymo nakčiai kasmet ieškome įdomių ir spalvingų šokių muzikos asmenybių. Pernai klubas vasarą pasitiko su legendiniu Westbam, užpernai – su galingais Fergie dūžiais. Šįkart sceną atiduodame Paul Thomas, šiuo metu išgyvenančiam didžiausią karjeros kilimą“, – sakė „Exit“ programos vadovas Ignas Vanagas.

Grojimai grandioziniuose „Global Gathering“ festivaliuose – tik maža dalis Paul Thomas pareigų, susijusių su klubine veikla. Didžėjus taip pat skaičiuojamas tarp kultinio klubo „Godskitchen“ rezidentų ir dirba pirmaujančių leidybinių kompanijų „Toolroom“ ir „Size“ prodiuseriu. Kaip žinia, už „Toolroom“ vairo stovi pats Mark Knight, o „Size“ bosas – daugiau nei sėkmingo didžėjų susivienijimo „Swedish House Mafia“ narys Steve Angello.

Priklausomas nuo „Beatport“

Nenuostabu, kad tarp Paul Thomas skambesio bendraautorių netrūksta garsių vardų – nuo Funkagenda iki Mark Knight. „Sergu tikrų tikriausia priklausomybe „Beatport“ topams. Pirmas dalykas, kurio imuosi atsibudęs ryte – patikrinu savo kūrinių pozicijas „iPhone“ telefonu“, – prisipažįsta Paul Thomas.

Galima tik spėti, kad pastaruosius kelis mėnesius didžėjaus nuotaika rytais – ypač pakili. Vienas naujausių Paul Thomas kūrinių „Ultraviolet“ kovo mėnesį ilgai spindėjo pirmojoje interneto muzikos parduotuvės „Beatport“ progressive muzikos topo vietoje. Kitaip tariant, ši klubinė bomba pasmerkta papildyti grojamiausių vasaros hitų sąrašą šokių aikštelėse.

Panašus likimas prognozuojamas ir prieš kelias dienas oficialiai išleistam singlui „Skaramoosh“. Maža to, šis takelis jau spėtas įtraukti į kompanijos „Toolroom“ iškeptą rinkinį „Ibiza 2011“.

Daugybės kūrinių ir remiksų autoriaus dienotvarkė – toli gražu ne pavyzdinė. „Rytais visuomet planuoju ankstyvą 9 valandos startą studijoje. Deja, čia atsiduriu tik apie pirmą – be jokio sąžinės graužimo nukrypstu į pašalinius reikalus“, – sako vienas produktyviausių šių dienų klubinių prodiuserių.

Palangoje – nuo birželio 24 dienos

Pats Paul Thomas pasaulio klubų scenose yra laukiamas ne mažiau už savo kūrinius. Šį faktą puikiai atspindi artėjančio savaitgalio didžėjaus pasirodymų statistika. Ketvirtadienį atlikėjas šokdins Monrealio (Kanada) publiką, penktadienį kartu su Sander van Doorn drebins Londono klubo-giganto „Ministry Of Sound“ skliautus.

Šeštadienį Paul Thomas iškels klubą „Exit“ į Palangą. „Exit“ vasaros rezidencija savo duris čia atvers po mėnesio – birželio 24 dieną. Pagrindinis Lietuvos šokių muzikos klubas kartu su ryškiausiais pasaulio didžėjais į pajūrį sugrįš jau ketvirtą sezoną iš eilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius