Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kruzenshtern & Parohod“ & „Mitch & Mitch“ į Vilnių atveš „Tarakonų operą“

Rugsėjo 4 d. 20 val. klube „Mulen Ružas“ (V. Mykolaičio-Putino g. 5., Vilnius) daugelio vilniečių pamėgtas garlaivis iš Izraelio „Kruzenšternas“ ir kolektyvas iš Lenkijos – „Mitch & Mitch” pristatys bendrą projektą - „Zelig Rabitchnyak – The Cockroach Opera”.
Zelig Rabitchnyak
Zelig Rabitchnyak / Organizatorių iliustracija
Temos: 1 Tarakonas

Zelig Rabitchnyak – 19a. lenkų kilmės kompozitorius, kurio Jungtinėse Amerikos Valstijose parašytą operą „Meilė trims tarakonams“, atgaivino Igoris... Krutogolovas.

Krutogolovas – gyvybiškai svarbus kolektyvo „Kruzenshtern & Parohod” kapitonas, talentingas menininkas, šiuolaikinis kompozitorius, multi instrumentalistas, priklausantis naujajai Izraelio menininkų kartai, kurio kuriama muzika skamba ir japoniškuose animaciniuose filmukuose ir šiuolaikiniame balete.

„Kruzenshtern & Parohod” muzika – dramatiška, lyriška, siaučianti, ironiška, jungianti modernias kompozicijas, klasiką, klezmerį, avangardą, roką ir džiazą, hardkorą ir pankroką.

Chuliganiškos melodijos sukelia daugybę asociacijų ir emocijų, kartu prikaustydamas klausytojų dėmesį.

„Mitch & Mitch” – penkių žmonių kolektyvas iš Lenkijos, susikūręs 2002 m. spėjo sukelti daugybę sumaiščių koncertų metu visoje Europje. Ateityje daug perspektyvų turinti grupė.

„Kruzenshtern & Parohod” su savo draugais iš Lenkijos „Mitch & Mitch” nekantrauja, kai Vilniuje pristatys naują projektą. I.Krutogolovas neslepia savo simpatijų Lietuvos publikai, kuri yra pasiruošusi klausytis, o groti tokiems klausytojams yra didelis malonumas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius