Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kubos salsos šokėjai dalyvaus „Gerumo dienoje“

Kovo 12 d., pirmoji temperamentingųjų „Kings of Salsa“ gastrolių diena Lietuvoje, sutampa su LNK labdaros telemaratonu „Gerumo diena“.
Kolektyvas „Kings of Salsa“
Kolektyvas „Kings of Salsa“ / Plakatas

„Liga nesirenka žmogaus pagal odos spalvą, kalbą ar rasę. Mus labai sujaudino pasakojimas apie akciją, kuri jau ne pirmąjį kartą vyksta Lietuvoje. Mes taip pat norime prisidėti. Net esant labai įtemptai gastrolių dienotvarkei, paprašėme organizatorių surasti galimybę mums dalyvauti šioje laidoje ir šokio bei muzikos įtaiga padėti skleisti Gerumą“, – teigė trupės vadovas Jon Lee.

„Kings of Salsa“ šokėjai dalyvaus kovo 12 d. specialioje, tiesioginėje „Gerumo dienos“ transliacijoje.

„Kings of Salsa“ spektaklius Lietuvoje bus galima išvysti Vilniuje, Ūkio banko teatro arenoje, kovo 12 d., Klaipėdos Žvejų rūmuose kovo 13 d. ir Kauno „Girstučio“ kultūros namuose kovo 14 d. Tai dvi karštos valandos priversiančios judėti kiekvieną! Salsa, rumba, mambo, čia-čia – aistringi šokiai, aistringa muzika, seksualiausi salsos karaliai ir karalienės tiesiai iš Kubos privers pakilti nuo kėdžių.

„Kings of Salsa“ – daug daugiau nei salsa. Spektaklio neatskiriama dalis – dešimties muzikantų sudarytas populiariausias Kubos ansamblis „Cuba Ashire“. Muzikantų kuriami atpalaiduojantys ritmai ir gyva džiazinė improvizacija žavi publiką ir pajungia šokiui. Ansamblis ir jo nariai apdovanoti „Grammy Latino“ už įrašą su Andy Montañez.

Visi trupės nariai turi aukščiausią profesinį išsilavinimą – studijavo Nacionaliniame Kubos meno institute ir šoka Nacionaliniame Kubos televizijos balete. Šokėjų profesionalumu taip susižavėjo Shakira, kad pakvietė juos dalyvauti savo šou. O muzikos dievaitė Kylie Minogue, pažiūrėjusi trupės šou, pasakė: „Jie turi viską: energingus šokius, kurie užima kvapą, karštus Kubos ritmus, atliekamus nuostabios Salsa grupės ir pačius gražiausius šokėjus, kokius jūs tik galite įsivaizduoti šokančius visai šalia Jūsų... Šou pritvinkęs erotikos ir čia darosi taip karšta, kaip būna tik Havanoje!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius