Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kviečia respublikinis jaunų neįgaliųjų muzikos atlikėjų konkursas-festivalis „Perliukai“

Gegužės 2 d. VšĮ „Ryšių istorijos muziejus“ (Rotušės aikštė 19, Kaunas) Lietuvos specialiosios kūrybos draugija „Guboja“ organizuoja III-ąjį respublikinį jaunų neįgaliųjų muzikos atlikėjų konkursą-festivalį „Perliukai“. Renginio pradžia: 12 val.
Gitara
Gitara / 15min.lt archyvo nuotr.

Kauno regioniniame konkurse-festivalyje dalyvaus apie 100 jaunų neįgaliųjų ir sveikųjų muzikos atlikėjų iš Kauno, Kaišiadorių ir Vilniaus. 

„Perliukai“ – nacionalinis, kas trejus metus įvairiuose regionuose vykstantys jaunųjų dainininkų ir instrumentalistų renginys, kuriuo siekiama ugdyti neįgalių vaikų, jaunuolių (3-29 metų) meno bei kūrybos poreikį, skatinti jų saviraišką, atrinkti geriausius vokalinius, instrumentinius ansamblius, solistus.

„Perliukai“ – integruotas, edukacinis, jaunųjų muzikų debiutų renginys, kuriame neįgalieji kūrybiškai bendradarbiauja su profesionaliais muzikantais, sveikaisiais bendraamžiais.

2013 m.  konkurso-festivalio „Perliukai“ regioninės atrankos vyko Šiauliuose ir Klaipėdoje, o 2014 m. jos vyks Kaune, Alytuje bei Vilniuje. Baigiamasis konkurso-festivalio „Perliukai“ uždarymas, kuriame dalyvaus visų regioninių konkursų nugalėtojai, vyks Vilniuje 2014 m. pabaigoje. Numatome, kad konkurso-festivalio „Perliukai“ programoje iš viso dalyvaus iki 1000 neįgaliųjų ir sveikųjų atlikėjų iš visos Lietuvos.

Daugiau informacijos apie konkursą-festivalį „Perliukai“ galima rasti www.guboja.lt

Konkurso-festivalio „Perliukai“ Kauno regione partneris: Kauno Juozo Gruodžio konservatorija. Rėmėjai: Kauno Rotary klubas „Romuva“, Lietuvos kultūros taryba, Socialinės apsaugos ir darbo ministerija ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius