Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Le Boheme“ gimtadienyje – čiulptukai ir Svynis Todas dovanų (nuotraukos)

Vilniaus širdyje – pačiame senamiestyje – penktadienio vakarą susirinko vyninės „La Boheme“ draugai, kurie norėjo pasveikinti šios vyno ir pokalbių vietos įkūrėjus su vienerių metų gimtadieniu.
Pasveikinti „La Boheme“ su gimtadieniu ir naujo kiemelio atidarymu susirinko ištikimi draugai
Pasveikinti „La Boheme“ su gimtadieniu ir naujo kiemelio atidarymu susirinko ištikimi draugai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Verslininkai, menininkai ir kiti žinomi visuomenės veikėjai buvo pakviesti į naują erdvę – kiemelį po atviru dangumi, kur buvo įteiktos tokios dovanos kaip butelis su čiulptuku, vaikiškas šampanas ar miuziklo „Svynis Todas: demoniškas kirpėjas“ plakatas su kūrėjų autografais.

Aidas ir Greta Akcijonaičiai – šios vietos bendrasavininkai – sulaukė daug garsių veidų svečiuose. Dulkiant nebaisiam vasariškam lietui, pasveikinti su gimtadieniu atkeliavo dizainerė Julija Žilėnienė ir netradicinių kelionių organizatorė Inga Bytautė, aktorius Audrius Bružas su broliu ir antrąja puse, be gyvenimo draugės – dizainerės Ramunės Piekautaitės – gimtadienį šventė verslininkas Kęstutis Verslovas.

Taurę už naują erdvės po atviru dangumi Vilniuje išnaudojimą kėlė festivalio „Kino pavasaris“ kūrėjai – direktorė Vida Ramaškienė, programos konsultantas Edvinas Pukšta.

Iš Londono į Vilnių grįžusi režisierė Dalia Ibelhauptaitė kaip visada buvo originali – ji atnešė dovaną nuo bohemiečių. Vyninę nuo šiol galės puošti paskutinio šių kūrėjų miuziklo „Svynis Todas: demoniškas kirpėjas“ plakatas su kūrėjų autografais ir linkėjimais. Garsusis dizaineris Juozas Statkevičius sveikindamas pasiuntė dalelę savo širdies – pasirašė „Su meile Juozas Statkevičius“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius