Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ledinių pojūčių naktis „JAGER VIBRATIONS“ atkeliauja į Vilnių

Gruodžio 3 d., penktadienį, Vilniaus Menų fabriką LOFTAS užtvindys lediniai išskirtinio šokių muzikos renginio „JAGER VIBRATIONS“ garsai.
Jager Vibrations
Jager Vibrations / Organizatorių paveikslas
Temos: 2 Naktis „Loftas“

Šiam renginiui organizatoriai surinko gausų būrį klubinės muzikos guru. Ant scenos išvysime keturis „live“ pasirodymus: NO DJ`s projektas su Viktoru Diawara ir Erica Jennings, THE SOULHOPPERS, FILTERED TOOLS ir THE SNEEKERS. Taip pat vakarėlio dalyvių kraują kaitins JOVANI, MARTIN VIRGIN & ST.STEREO, DEEP INC sukamų plokštelių ritmai.

NO DJ`s atstovai Viktoras Diawara, Erica Jennings ir perkusijų meistras Gediminas Mačiulskis ruošia kol kas Lietuvoje analogo neturintį ledinį pasirodymą. Ledinį, tikrąja šio žodžio prasme, nes jo metu bus grojama specialiais instrumentais, pagamintais iš gryno ledo. Šios idėjos sumanytojas ir instrumentų autorius yra vienas garsiausių ledo skulptorių Lietuvoje – Mindaugas Tendziagolskis.

„Nekantriai laukiame šio pasirodymo, nes mėgstame eksperimentuoti ir publikai pristatyti nematytus ir negirdėtus dalykus. Kurti muziką vandens pripildytomis taurėmis, šluotkočiais, popieriaus lapais jau nebeatrodo neįprasta, tačiau groti „ledu“ – šis tas netikėto. Manau, garsas ir vaizdas privers išsižioti ne vieną vakarėlio dalyvį“, – mintimis dalinosi NO DJ`s narys Viktoras Diawara.

Vakarėlio atmosferą kurs pašėlę šokėjų pasirodymai bei teatrališki šou elementai. Ledo skulptūromis tekančios šaltų gėrimų upės, specialiai vakarėliui užsakytas sniegas, baras pagamintas iš ledo – tai tik dalis ledinių pojūčių, kuriuos pajaus kiekvienas, apsilankęs šiame renginyje.

Ledinių pojūčių naktis „JAGER VIBRATIONS“ – šokių muzikos renginys, nustebinsiantis net tuos, kurie vakarėliuose lankosi kiekvieną savaitgalį.

„Neseniai praūžęs „JAGER VIBRATIONS“ vakarėlis pajūryje pranoko mūsų lūkesčius. Dar prieš atidarant Švyturio menų doko duris, prie įėjimo jau būriavosi minia žmonių, norinti pralaužti ledo sieną. Šokių muzikos gerbėjai šėlo iki ryto ir nenorėjo palikti šokių aikštelės. Tikimės, kad Vilniuje taip pat sulauksime gerą laisvalaikį vertinančių žmonių, – savo įspūdžius pasakojo vienas iš renginio organizatorių Arnas Repečka.
 

Vakarėlio pradžia 22 val. Bilietus platina „Tiketa“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius