Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LEMPAfest16: šviesi vasaros alternatyva!

Kaip atrodo vieta, kurioje pamiršti susikaupusius darbus, miesto šurmulį ir kosminį gyvenimo tempą? Galbūt tai vakaras klausant gyvos muzikos? Galimybė išlaisvinti kūrybines galias meno pagalba? Išsitaškyti sporto aikštelėje? Atrasti bendraminčių? O galbūt šėlti iki ryto su draugais bei pasisemti energijos visiems metams?
Festivalio „Galapagai 2015“ akimirka
Festivalis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vidurvasario savaitgalį „LEMPAfest“ organizatoriai kviečia pasisemti šviesių emocijų jaukiame ir blaiviame festivalyje. Jau trečius metus Bijūnuose šviesiantis festivalis džiugins gera muzika, kūrybinių dirbtuvių įvairove bei sportinėmis pramogomis.

Šiemet „LEMPAfest“ dalyvių širdis virpins tokie Lietuvos muzikos atlikėjai kaip – elektroniką grojantis duetas „Mannazz“, charizma, teatrališkumu ir energija trykštantis „Medonas“, o geromis emocijomis dalinsis „Sirupas“ bei kiti.

_MG_8204
LEMPAfest

Festivalio organizatoriai puikiai žino, kad pradėjus ritmiškai linguoti galvas, kaip mat kyla noras išjudinti ir visą kūną. Todėl dalyviai rytus galės pradėti mankšta, dienos metu varžytis įvairiose sportinėse rungtyse, išmėginti disko golfą ar vikingų šachmatus. Drąsesni turės progą pasitikrinti taiklumą sportiniu lanku ar rimtesniais ginklais.

Visus norinčius atgaivinti seniai paslėptus talentus, atrasti naujus pomėgius ir išlaisvinti kūrybiškumą „LEMPAfest“ kvies dalyvauti teminėse kūrybinėse dirbtuvėse – išmok, išmėgink ir išsitaškyk!

Sportas00002
LEMPAfest

„LEMPAfest“ metu veiks ir atskira erdvė, skirta įvairioms paskaitoms ir diskusijoms. Tai bus vieta, kurioje dalyviai galės ne tik atvirai dalintis savo mintimis, tačiau ir rasti bendraminčių ar naujų draugų.

Liepos 15-17 d. pasimatom Bijūnuose, šviesiausiame vasaros festivalyje!

Bilietus į „LEMPAfest“ rasi čia:

Daugiau informacijos:

http://lempafest.lt/

FB: https://www.facebook.com/lempafest/?fref=ts

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius