-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvius su Afrikos kultūra supažindins cirkas „Mama Afrika“

Pirmą kartą Lietuvoje lankysis pasaulyje gerai žinomas afrikiečių cirkas „Mama Afrika“. Savo nepaprastu šou vasario 18–22 dienomis „Mama Afrika“ žavės Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir Šiaulių jaunuosius žiūrovus ir jų tėvelius. Tai spektaklis, kurį stebėti įdomu įvairaus amžiaus žiūrovams.
Cirkas „Mama Afrika“
Cirkas „Mama Afrika“ / Organizatorių nuotr.

Afrikietiškas cirkas „Mama Afrika“ – tikra pasaulinės scenos legenda. Šiame originaliame cirke susirinko patys geriausi artistai iš įvairių Afrikos kampelių: Tanzanijos, Etiopijos, Kenijos, Sudano, Egipto ir Pietų Afrikos Respublikos. Pasirodymuose dalyvauja artistai, demonstruojantys ištisą kaleidoskopą unikalių nacionalinių kostiumų. O muzikos grupė „InAfrika“ iš Tanzanijos visą pasirodymą lydi gyvai skambančias egzotiškais Afrikos ritmais.

Pastaraisiais metais afrikiečių cirkas su dideliu pasisekimu gastroliavo Europoje, pasirodė daugelyje didžiųjų Vokietijos, Austrijos, Šveicarijos, Ispanijos ir kitų šalių miestų. Suskaičiuota, kad per 2008–2009 metų gastrolių turą cirko šou buvo parodytas 200 kartų ir vaidinimus pamatė daugiau kaip 300 tūkstančių žiūrovų. O po trumpos viešnagės Lietuvoje cirko trupė net trims mėnesiams iškeliaus į Australiją, kur surengs daugiau nei 70 spektaklių.

„Mama Afrika“ – tai devynios šalys, dar daugiau religijų ir kalbų susijungiančių ant scenos draugiškam ir džiaugsmingam pasirodymui.

Lietuvoje „Mama Afrika“ pristatys naujausią programą. Tai žongliravimas, akrobatika, numeriai ant lyno, palydimi gyvos muzikos, šokių ir papuošti spalvingais kostiumais. „Mama Afrika“ – tai dviejų valandų žaižaruojantis spektaklis.

„Mama Afrika“ – tai daugiau nei cirkas, tai – pažintinė kelionė per džiaugsmo šalį, supažindinanti kitas tautas su juodojo žemyno kultūra ir gyvenimo būdu.

„Mama Afrika“ tikslas – ne tik pristatyti Afrikos kultūrą ir linksminti publiką išskirtine akrobatika ir muzika, „Mama Afrika“ daro daug daugiau – dalis pinigų, surinktų už bilietus, bus paaukoti Rudiger Nehbergs žmogaus teisių organizacijai TARGET. Tad prie šio kilnaus tikslo prisidės visi žiūrovai, ateisiantys pamatyti Afrikos Cirko meną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius