Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje koncertuos „Eurovizijos“ nugalėtojas Aleksandras Rybakas (video)

Į Lietuvą dviem įspūdingiems pasirodymams atvyksta Norvegijos dainininkas ir smuikininkas Aleksandras Rybakas, šiemet triumfavęs „Eurovizijos“ dainų konkurse.
Alexanderis Rybakas – Norvegija
Aleksandras Rybakas / „Scanpix“ nuotr.

Visą Europą sudrebinusio hito „Fairytale“ autorius spalio 6 dieną koncertuos Vilniaus „Siemens“ arenoje, o spalio 7 dieną muzikos šou surengs „Cido“ arenoje, Panevėžyje.

„Tęsiame gyvą pažintį su „Eurovizijos“, kurią kasmet bando šturmuoti ir Lietuvos atlikėjai, nugalėtojais. Mūsų šalies arenose jau ne kartą pristatę Rusijos atlikėją Dimą Bilaną, šįkart sceną suteiksime karščiausiam „Eurovizijos“ atradimui Aleksandrui Rybakui“, – sakė renginį organizuojančios bendrovės „Seven Live“ direktorius Renatas Načajus.

Šiandien „Tiketoje“ pradėti platinti pirmieji bilietai į Aleksandro Rybako koncertą „Siemens“ arenoje kainuoja 45 litus, vėliau bilietų kaina sieks 55–95 litus. Pirmieji bilietai į koncertą „Cido“ arenoje Panevėžyje siūlomi už 40 litų, vėliau jų kaina sieks 45–80 litų.

Lietuvoje Aleksandras Rybakas pristatys šią vasarą išleistą albumą, pavadintą taip pat, kaip ir jaunąjį atlikėją akimirksniu išgarsinęs kūrinys „Fairytale“.

Lietuvoje Aleksandras Rybakas pristatys šią vasarą išleistą albumą, pavadintą taip pat, kaip ir jaunąjį atlikėją akimirksniu išgarsinęs kūrinys „Fairytale“. Ši svajinga daina muzikantui padėjo „Eurovizijos“ finale surinkti 387 taškus ir pagerinti šio konkurso visų laikų taškų rekordą. Pasibaigus konkursui, Norvegijos folkloro įkvėptas kūrinys „Fairytale“ tapo hitu Nr. 1 beveik visose Europos šalyse.

Ne ką prasčiau sekasi vasaros pradžioje išleistam debiutiniam Aleksandro Rybako albumui, kuris parduotas jau 300 tūkst. tiražu. Pristatyti albumo dainų muzikantas leidosi į puikiai publikos vertinamą koncertinį turą. Vien Norvegijoje koncertų organizatorių tiesiog graibstomas Aleksandras Rybakas surengė per 40 pasirodymų, sutraukusių per 200 tūkst. gerbėjų.

Šią vasarą spėjęs sudalyvauti populiariuose TV šou Vokietijoje, Graikijoje, Olandijoje, Belgijoje, Rusijoje ir Skandinavijos šalyse, dainininkas tęsia koncertinį turą Europoje, kuris truks iki gruodžio mėnesio.

23 metų atlikėjas gimė Minske, tačiau augo mažame miestelyje netoli Norvegijos sostinės Oslo. Aleksandras Rybakas smuiku groja nuo penkerių, taip pat yra kompozitorius, kuria dainas ir pats jas atlieka. 2006 metais atlikėjas laimėjo norvegišką talentų šou „Idols" atitikmenį su savo kurta daina „Foolin". Į Lietuvą atvykstantis dainininkas taip pat vaidina teatre bei kine.

VIDEO: Aleksandro Rybako eurovizinis pasirodymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius