Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje skambės naujausia Meladzės kūryba

Prieš metus anšlaginius koncertus Lietuvoje surengęs populiarus Rusijos estrados dainininkas Valerijus Meladze pavasarį sugrįš į mūsų šalį. Scenos džentelmenu vadinamas muzikantas mūsų žiūrovams pristatys dainas iš neseniai išleisto studijinio albumo „Vopreki“ (Вопреки – lt. „Vis dėlto...“), o taip pat atliks gerai žinomus savo hitus. Savo gerbėjams Lietuvoje Valerijus Meladze dovanos net 4 koncertus.
Valerijus Meladze
Valerijus Meladze / Organizatorių nuotr.

Valerijus Meladze pripažįsta, kad naujoji koncertinė programa „Vopreki“ šiek tiek skiriasi nuo ankstesnės jo kūrybos, tačiau būtent todėl šios melodijos dainininkui yra labai brangios. „Daina „Vopreki“ ir kiti rinkinio kūriniai yra ypatingi, visiškai kitokie nei mano dainos, kurias girdėjote anksčiau. Kurdamas šį albumą nesidairiau atgal, įkvėpimo ieškojau savo sielos gelmėse. „Vopreki“ gimė iš meilės, ji turi sparnus. Šį kūrinį ilgai brandinau, jis man labai brangus“, – pasakojo Valerijus Meladze.

Lapkritį naujausias Valerijaus Meladzes dainų rinkinys buvo pristatytas „Olimpiniame“ Maskvos stadione ir susilaukė milžiniško gerbėjų ir muzikos kritikų susidomėjimo. Albumą pristatanti daina „Vopreki“ šiuo metu yra ypač populiari Rusijoje ir kitose rusiškai kalbančiose šalyse.

Iš Gruzijos kilęs Valerijus Meladze yra tikras scenos džentelmenas, savo manieromis ir nepriekaištingu balsu sužavėjęs tiek muzikai neabejingas moteris, tiek griežčiausius kritikus. Savo kūrybinę karjerą pradėjęs prieš 14 metų, dabar Valerijus Meladze yra vienas populiariausių Rusijos estrados solistų. Jis koncertavo su ryškiausiomis Rusijos estrados žvaigždėmis, rengė solinius pasirodymus tūkstantinėms minioms didžiausiose Rytų Europos scenose. Liaupsių Valerijaus Meladzes atliekamoms romantiškoms melodijoms negailėjo pati Ala Pugačiova, o 2005-aisiais dainininko kūryba įvertinta specialiu Rusijos federacijos apdovanojimu už nuopelnus šalies kultūrai. Dainininko šlovė neblėsta jau antrą dešimtmetį – hitais tapusias jo dainas iki šiol niūniuoja tiek ištikimi gerbėjai, tiek Rusijos jaunimas. Valerijus Meladze ne kartą nominuotas populiaraus muzikinio televizijos kanalo „MTV Russia“ apdovanojimams, kaip geriausias atlikėjas vyras.

Kovo 14-17 dienomis žinomas dainininkas Lietuvoje surengs net 4 koncertus: Vilniuje, Šiauliuose, Kaune ir Klaipėdoje. Bilietus į Valerijaus Meladzes koncertus jau galite įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu. Renginius organizuoja didžiausia koncertinė agentūra Rytų ir Vidurio Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius