Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos geriausius stilistus rinks tarptautinė komisija

Tarptautinės grožio industrijos parodos „Pelenė“, vyksiančios Vilniuje šių metų balandžio 4-6 dienomis Parodų ir Kongresų centre “Litexpo“ metu vyks Atviras Lietuvos čempionatas, skirtas kirpėjams ir grožio meistrams bei Geriausio metų stilisto rinkimai „Lietuvos metų stilistas 2014“. Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija jau ne vienerius metus bendradarbiaudama su parodų centru nusprendė ir šiemet nustebinti ne vieną grožio specialistą bei parodos lankytoją.
Ramintos Medeikaitės makiažas. Modelis – Patricija Kazlaučiūnaitė.
Ramintos Medeikaitės makiažas. Modelis – Patricija Kazlaučiūnaitė. / Agatos Gricajevos („Agata Gri Photography“) nuotr.

 

Parodų centro seminarų salėse vyks išskirtiniai seminarai kirpėjams bei grožio specialistams. Kaip ir kiekvienais metais, taip pat ir šiemet laukiame kolegų profesionalų iš svetur, kurie savo žinias demonstruos mūsų šalies specialistams. Šį kartą  mūsų šalyje viešės Andrej Bongin (Rusija) - absoliutus Europos čempionas, Natalija Pavlova (Rusija) - ne vieną pasaulyje prestižinį apdovanojimą gavusi vizažo profesionalė, įvaizdžio kūrėja dirbusi su žymiausiomis mados ir kino žvaigždėmis. Seminarų salėse  savo patirtimi dalinsis ir mūsų šalies meistrai plaukų stilistai, pelnę ne vieną tarptautinį apdovanojimą  Europos bei Pasaulio  čempionatuose. Savo paskaitą apie išvaizdą dirbant grožio salonuose ir elgesį su klientais skaitys Alvyda Jasilionytė, knygos apie išvaizdos dizainą autorė,  daugelio įmonių, organizacijų išvaizdos konsultantė, dirbanti su individualiais klientais ir  vyriausybinėmis organizacijomis mūsų šalyje bei užsienyje. 

Šių metų naujiena – geriausio metų stilisto rinkimai. Tai bus pirmasis  tokio  pobūdžio „Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos“ organizuojas renginys, kur geriausieji plaukų meistrai bus išrinkti iš tų, kurie varžėsi fotografijų konkurse trijose kategorijose: avant – garde, moterų madingas įvaizdis ir vyrų madingas įvaizdis.  

Šio konkurso tarptautinę žiuri komisiją sudaro garsiausi pasaulio stilistai ir meistrai: Pasaulio čempionas, Italijos top stilistas Devis Menin, tarptautinių mokyklų “Bogomolov Imagine School“  įkūrėjas,  mokslų daktaras, mados ir stiliaus virtuozas, daugelio autorinių seminarų apie madą autorius Konstantin Bogomolov (Latvija), „Wella Professionals“ naujausių tendencijų kūrėjas Dmitrij Vinokurov (Rusija), bei koloristas Aleksej Datsky (Rusija),  tarp žiuri komosijos ir menininkė, vizažo virtuozė Natalija  Pavlova bei akademijos „Dolores“ vedančioji dėstytoja bei prestižinio analogiško konkurso Rusijoje laimėtoja Tatjana Burenina bei daugkartinis Rusijos ir absoliutus Europos čempionas Andrej Bongin.

„Lietuvos metų stilisto 2014“ vakaro metu ne tik bus paskelbti ir apdovanoti geriausi mūsų šalies meistrai, bet ir klausys gyvos muzikos, nes savo kūrinius pristatys vyrų vokalinė grupė „Quorum“, šokiais nuotaiką skaidrins šokėjai iš „Šokių akademijos“, savo kūrybos dainas  atliks Giedrė  beienutaitytė  su  akomponiatoriumi Vyčiu  Smolsku. Savo šukuosenų kolekcijas pristatys Tarptautinių čempionatų nuolatinės dalyvės ir laimėtojos bei moterų ilgų plaukų šukuosenų profesionalės: Jolita Zujienė, Kristina Gorodeckienė, Olga Barkovskaja – Kozlovskaja. Vakaro metu taip pat bus pristatytaos ir jaunimo mados tendencijos su „Macadamia Natural Oil“ ir Kęstučio Baranausko šokėjų grupe. Visiems vakaro svečiams savo šukuosenų  kolekciją  „Flowers“ pristatys kirpėja – stlistė, KIGSA prezidentė Jolanta Mačiulienė. 

Likusias parodos dienas parodoje šurmuliuos „Atviras Lietuvos čempionatas 2014“, kuriame varžysis ne tik mūsų šalies ir kaimyninės Latvijos studentai ir būsimi kirpėjai bei vizažistai, bet ir patyrę mūsų šalies meistrai. Atviras Lietuvos čempionate meistrai varžysis daugiau nei dvidešimtyje skirtingų rungčių, kurios turėtų  būti įdomios ne tik profesionalams, bet ir parodos lankytojams. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius