-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvos vaikų ir jaunimo centre – atvirų durų savaitė

Vasario 8–12 d. nemaža dalis Lietuvos vaikų ir jaunimo centro užsiėmimų atveria duris visiems norintiems – šiomis dienomis galima nemokamai išbandyti įvairiausius centre organizuojamus užsiėmimus ir susipažinti su naujomis centro veiklomis.
Atvirų durų programoje - šokio stilių, kitų aktyvių ir meninių veiklų įvairovė bei naujos jaunatviškos veiklos.
Atvirų durų programoje - šokio stilių, kitų aktyvių ir meninių veiklų įvairovė bei naujos jaunatviškos veiklos. / Lietuvos vaikų ir jaunimo centro nuotr.
Temos: 2 Menas Vaikai

Visą savaitę visiems norintiems bus atviri Lietuvos vaikų ir jaunimo centre vykstantys breiko, džiazo, Melbourne shuffle, gatvės, šiuolaikinio šokio, graffiti, akademinio piešimo, vaizduojamosios dailės, dainavimo studijoje mažiesiems, Rytų kovos menų ir kiti užsiėmimai. Išsamų užsiėmimų grafiką galima rasti www.lvjc.lt.

Kartu su atvirų durų dienomis vasario 10–12 d. centro erdvėse vyks neformalūs renginiai, kurių metu centro lankytojams prisistatys centro naujokai – vasarį centre duris atveriančios origami, floristikos, DJ užsiėmimai ir kitos veiklos, teigiama pranešime spaudai.

Tad centro erdvėse vyks graffiti, floristikos, foto, veltinukų parodos, centre stūksos įspūdingas dviejų su puse metro aukščio origami dinozauras. Taip pat čia vyks šokių muzikos fiesta su netrukus DJ užsiėmimus LVJC pradėsiančiu DJ Pieshka, koncertuos Lietuvos vaikų ir jaunimo centro grupė „Kivi“, dainininkių Dainos Bilevičiūtės ir Rasos Kaušiūtės auklėtinės ir centro gitaros virtuozai.

Atvirų durų dienas Lietuvos vaikų ir jaunimo centras daro kiekvienų metų rugsėjo mėnesį, siekdamas sudaryti galimybes įvairaus amžiaus vaikams ir jaunimui pasirinkti sau tinkamiausią veiklą iš 200 centre vykstančių meninių bei aktyvių veiklų. Kurdamas savo veiklas, Lietuvos vaikų ir jaunimo centras vadovaujasi neformaliojo ugdymo principais ir siūlo vaikams ne tik įdomius renginius ir užsiėmimus, bet ir siekia skirti daug dėmesio asmenybės ugdymui ir įkvėpti vaikus užaugti kūrybingomis, tolerantiškomis ir atsakingomis asmenybėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius