Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liūdni slibinai“: nesišypsokite visą laiką kaip debilai! (nuotraukos)

Aktorių grupė „Liūdni slibinai“ tęsia savo debiutinio albumo pristatymo permormansus. Penktadienio vakarą liūdnieji menininkai pasirodė Vilniaus kavinėje „Coffe Inn“, kur lankytojams skėlė minčių, sudainavo dainų, pakvietė į gimtadienį ir pristatė savo „liūdną kavą“.
Grupė „Liūdni slibinai“ albumo išleidimo proga surengė kavos performansą
Grupė „Liūdni slibinai“ albumo išleidimo proga surengė kavos performansą / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nuo šiol nusprendėme eiti pas žmones ir eisime visur, kur yra vienas, du, o dar geriau – daug žmonių“, – savo pasirodymą kavinėje aiškino vienas grupės narys Vaidas Kublinskas.

„Liūdnų slibinų“ trio įsitaisė antrajame kavinės aukšte ir pro nišas kreipėsi į kavinės lankytojus, kurių tuo metu buvo susirinkę gana gausiai. Aktoriai sudainavo lietuvių liaudies dainą apie jojimą, pagestikuliavo rankomis, o tada pasidalijo Lietuvos poetų mintimis.

„Jei norite būti laimingi – šypsokitės! Šypsokitės žmonai, šypsokitės šuniui, šypsokitės troleibusui ir ledų pardavėjai, šypsokitės kairėn ir dešinėn, šypsokitės pirmyn ir atgal ir gyvenkite kaip... kokie debilai! – susirinkusiems rėžė aktoriai. – Todėl mes ir raginame visus nesišypsoti kairėn dešinėn ir būti paniurusiais, susimąsčiusiais, rimtais lietuviais!“

Nusileidę iš aukštybių, „Liūdni slibinai“ lankytojams pristatė savo „liūdną kavą“, kurią nuo šiol galės įsigyti „Coffe Inn“ kavinių pirkėjai. Jau nuo kitos savaitės visose „Coffe Inn“ kavinėse bus galima nusipirkti ir „Liūdnų slibinų“ debiutinį albumą.

O „Liūdni slibinai“ tęsia savo koncertinį turą po Lietuvą, kurio metu kartu su gerbėjais švenčia dviejų metų sukaktį ir pristato „Albumą, raginantį tautą“. Šeštadienį Vilniuje įvyks trečiasis turo koncertas, kuriam „Liūdni slibinai“ ruošiasi išskirtinai. 21val „New York“ klube prasidėsiantis renginys žada galybę staigmenų. Kitą savaitę jaunųjų aktorių grupė ruošiasi kelionėms į Klaipėdą (7 d. 18 val. Klaipėdos Koncertų salė) ir Druskininkus (9 d. 21 val. klubas-restoranas „Soho“).

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Grupė Liūdni slibinai albumo ialeidimo proga surengė kavos performansą
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Grupė „Liūdni slibinai“ albumo išleidimo proga surengė kavos performansą

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius