-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Liūdni slibinai“ renka pinigus albumui, raginančiam tautą

Muzikinė aktorių grupė, dažnam lietuviui girdėta „Liūdnų Slibinų“ vardu, ruošiasi skelbti savo verdiktą ir pristatyti Tėvynės teismui „albumą, raginantį tautą“.
„Liūdni Slibinai“
„Liūdni Slibinai“ / Organizatorių nuotr.

Teatrališkieji „Liūdni slibinai“ šį trečiadienį Piano.lt kiemelyje rengia savo koncertą, kurio metu surinkti pinigai bus skirti debiutinio grupės albumo išleidimui.

Kol tautiečiai mėgaujasi paskutinėmis atostogų akimirkomis, „Liūdni Slibinai“ teigia neatsimeną, ar būtų ilsėjęsi – tam neleido darbas vardan Lietuvos. Tačiau grupės „smegenys“ Vaidas Kublinskas liūdnai prisipažįsta: „Gal ir buvo žingsnis į šoną. Bet, kam nepasitaiko, te meta į mus... pinigą.“

Rugpjūčio antroje pusėje vilniečiai, kauniečiai bei šių miestų svečiai ir ištikimiausieji grupės gerbėjai turės tiesioginį šansą prisidėti prie albumo gimimo. „Liūdni Slibinai“ rengia du labdaringus koncertus, kurių metu surinktos lėšos ir bus skirtos pirmajam albumui. „Liūdna finansinė padėtis šiandien užklupo daugelį, tad tik kartu mes stiprūs!“ – teigia grupės nariai, tikintys, jog klausytojų pagalba jau įrašytų dainų misija nuskambėti kiekvieno lietuvio namuose taps įmanoma.

Rugpjūčio 18 d. „Liūdnus Slibinus“ galima išgirsti ir paremti Piano.lt kiemelyje, kur XIV–XVIII amžiuje veikusio Pranciškonų vienuolyno sienų apsuptyje „Liūdni Slibinai“ imsis švelniai misionieriško darbo. Patys jį apibūdina kaip „bendravimas su žmonėmis, stengiantis juos išmušti iš vėžių tam, kad jie iš vieškelio išsuktų į tikrąjį kelią“. Po nemokamo labdaringo koncerto „Litas prie lito“, kino teatras „Pasaka“ klausytojus pakvies pasižiūrėti Raimondo Vabalo 1971 m. filmą „Akmuo ant akmens“.

Rugpjūčio 20 d. planuojamas nemokamas koncertas Kauno „Džem‘pub“ bare. „Liūdni Slibinai“ kauniečius kviečia į atlapaširdišką „Sumeskit ant albumo“ programą, kur bus ne tik priminta savo šlovės viršūnės sulaukusi daina apie futbolo kamuolį, bet ir – krepšinio čempionato nuotaikoms artėjant – pristatyta nauja daina apie nacionalinę lietuvių sporto šaką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius