Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liūdnų slibinų“ gimtadienyje – autografai ant krūtinių ir žiūrovų ekstazė (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą klubas „Tamsta“ buvo sausakimšas – čia pasveikinti jaunos dainuojančių aktorių grupės „Liūdni slibinai“ susirinko karštai jais besižavintys gerbėjai. Beveik iki vidurnakčio vykusiai fiestai nesutrukdė net 20-čiai minučių dingusi elektra – publika šėlo, plojo, kvatojosi, aikčiojo, šaukė, o ištikimiausios gerbėjos išpildė grupės nario Vaido svajonę ir po koncerto autografui atidengė savo krūtines.
„Liūdni slibinai“ švenčia gimtadienį
„Liūdni slibinai“ švenčia gimtadienį. / L.B. nuotr.
L.B. nuotr./Liūdni slibinai avenčia gimtadienį
L.B. nuotr./„Liūdni slibinai“ švenčia gimtadienį

Norint patekti į vos vienerių metų gimtadienį švenčiančių „Liūdnų slibinų“ koncertą, gerbėjams teko stovėti eilėje. Besirenkantiems žiūrovams buvo dalijamos popierinės nosinaitės būsimoms ašaroms surinkti – „Liūdni slibinai“ bandė pateisinti savąjį tautos liūdintojų vardą. Netrukus „Tamstos“ klube buvo sunku rasti laisvą vietą atsistoti – tačiau tai, regis, niekam negadino nuotaikos.

Vos per metus gausias publikos simpatijas pelnę „Liūdni slibinai“ pirmojoje koncerto dalyje siūlė klausytis ramesnių dainų, o staiga dingus elektrai – improvizavo su žiūrovais ir dainavo „sutartines“. Publika tamsos laiką, kurį nušvietė tik keliolika žvakučių ant stalų, išnaudojo sveikinimo dainoms – visi dainavo „Su gimimo diena“.

Tačiau po pertraukos prasidėjo tikras šėlsmas – gerbėjai kartu su mylimais artistais dainavo jau žinomas grupės dainas, žavėjosi įspūdingais mažojo grupės nario, pravarde „Truputis“, šokių numeriais, plojo vienintelei grupės moteriai Aistei, ir su šypsena sutiko didžiojo Vaido skundą, esą jis negražus.

Koncerto pradžioje Vaidas užsiminė, kad didžiausia jo gyvenimo svajonė – pasirašyti gerbėjoms ant krūtinių. Grojant paskutinius koncerto akordus, prie „negražiojo“ Vaido supuolė merginų būrys ir atidengusios krūtines sulaukė savo dievaičio autografų. Per gimtadienį svajonės pildosi...

Rimas Valeikis gimtadienio proga „Liūdniems slibinams“ sukūrė naują grupės logotipą. Pristatydamas jį, menininkas užuominomis paleido keletą kritikos strėlių Keistuolių tėvui – Aidui Giniočiui, sėdėjusiam salės viduryje.

„Tokia intelektuali publika kaip Aidas Giniotis šį koncertą stebi rimtu žvilgsniu, pasirėmę smakrą ranka“, – užsiminė R.Valeikis. Publika tokias pastabas sutiko baubimu. Tačiau likusią koncerto dalį A.Giniotis atgijo ir prisidėjo prie vietoje nenustygusių žiūrovų plojimais ir šypsena.

„Turėjome šiek tiek pinigų, bet štai nusipirkome 20 petardų ir jų nebeturime – esame lygiai tokie pat turtingi kaip prieš metus. Tačiau per tą laiką mes įgijome jus – o tai labai daug“, – pasiekimais gerbėjų perpildytoje erdvėje džiaugėsi „Liūdni slibinai“, vakaro pabaigoje su žiūrovais pakėlę šampano taures.

L.B. nuotr./Liūdni slibinai avenčia gimtadienį
L.B. nuotr./„Liūdni slibinai“ švenčia gimtadienį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius