Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mada ir miuziklai – vienoje scenoje

Lapkričio 25 dieną 19 valandą sostinės Šv.Kotrynos bažnyčioje skambės gražiausios arijos iš Lietuvos ir viso pasaulio miuziklų. Jas, akompanuojant Kęstučio Pavalkio jazz trio, atliks dainininkai: Ingrida Žiliūtė, Agnė Sabulytė ir Jonas Sakalauskas.
J.Sakalauskas ir A.Sabulytė
J.Sakalauskas ir A.Sabulytė / Jurgio Sakalausko nuotr.
Temos: 2 Mada „el Fuego“

„Muzikos garsai“, „Vest Saido istorija“, „Oklahoma“, „Paryžiaus katedra“, „Operos Fantomas“, „Mulen Ružas“, „Ugnies medžioklė su varovais“, „Velnio nuotaka“ – tai tik dalis visiems puikiai žinomų miuziklų, kurių populiariausių melodijų bus galima pasiklausyti  trečiadienio vakarą.

Asmeninio archyvo nuotr./D.Kuzmickaitės kolekcijos „Lezenfan“ modelis.
D.Kuzmickaitės kolekcijos „Lezenfan“ modelis.

Kiekvienam kūriniui savitumo suteiks ne tik dainininkų muzikinės interpretacijos, bet ir sceniniai kostiumai. Atlikėjos I.Žiliūtė ir A.Sabulytė koncerte vilkės drabužius iš naujausios dizainerės Dianos Kuzmickaitės kolekcijos „Lezenfan“. Šioje kolekcijoje dizainerė atskleidžia daugeliui moterų puikiai pažįstamą būseną – amžiną kovą tarp vaikiškumo ir moteriškumo. Drabužių linijoje klasikinės spalvos ir prabangūs audiniai atspindi brandžios moters įvaizdį, o visoje kolekcijoje atsikartojantis „meškiuko“ simbolis atstovauja moters vaikiškumui.

Jau tapo įprasta miuziklų klausytis tiek didmiesčių brodvėjuose, tiek ir žymiausiuose pasaulio operos teatruose, tad koncerto organizatoriai šįkart kviečia pasiklausyti kaip miuziklų arijos skamba naujoje erdvėje – po bažnyčios skliautais.

„Gražiausių arijų iš miuziklų programa mums yra naujas iššūkis ir uždavinys. Norime klausytojams atskleisti amerikietišką šio žanro suvokimą ir parodyti vakarietiško miuziklo tradiciją bei kultūrą“, – teigia vienas šio koncerto iniciatorių ir dalyvių J.Sakalauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius