-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Madam pareis vėliau“ sulaukė sėkmės (nuotraukos)

Šį ketvirtadienį muzikiniame teatre ir klube „New York“ stilistas, kirpėjas bei dizaineris Liutauras Salasevičius pristatė savo naują drabužių kolekciją.
Kolekcijos pristatymo akimirka
Kolekcijos pristatymo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Mada

Pavadinimas „Madam pareis vėliau“ kėlė visų susirinkusiųjų smalsumą, daugelis bandė atspėti, kuo šį kartą nustebins dizaineris.

Bene pagrindinis pristatymo akcentas – netradiciniai modeliai. Tarp jų buvo galima pamatyti nemažai šou pasaulio garsenybių. Atlikėja Atlanta ketvirtadienio vakarą demonstravo ryškią raudoną suknelę. Žiūrovai jos pasirodymą sutiko gausiais plojimais. L.Salasevičius tvirtina, kad kiekviena suknelė siūta asmeniškai, todėl puikiai atskleidžia ne tik drabužio dizainą, bet ir paties modelio charakterį.

Įvertinti naujosios kolekcijos bei palaikyti ant podiumo žengiančios sesers Kotrynos atskubėjo ir Šarūnas Kirdeikis.

„Kiekybiškai ir kokybiškai Liutauras parodo labai daug. Jis grąžino tai, kas sena, gera, šiek tiek pamiršta. Tai, kad scenoje žiūrovai matė jo draugus, o ne standartinius modelius, tiesiog puiku,“ – įspūdžiais apie kolekciją dalijosi Š.Kirdeikis.

Skambant gyvo garso muzikai, ant podiumo modeliai elgėsi laisvai. Daugelis jų sukūrė tarytum mažą spektaklį. Toks nuotaikingas pristatymas sulaukė didelio publikos palaikymo.

Pirmąją savo kolekciją „Našlės dienoraštis“ L.Salasevičius pristatė praėjusiais metais. Ji dvelkė seksualumu bei elegancija, vyravo juoda spalva. Pernai vakaro kulminacija tapo balta vestuvinė suknelė, kurią pristatė Oksana Zlatkovaitė.

Šiais metais kolekcija buvo daug žaismingesnė.

„Abi jos papildo viena kitą. „Madam pareis vėliau“ yra tęsinys „Našlės dienorasčiui“,“ – teigė L. Salasevičius. Spalvinė gama apsiribojo klasika: juoda, balta bei raudona. Pristatymas dvelkė lengvu prancūzišku stiliumi bei elegancija.

Dizaineris paklaustas, kuri suknelė jam labiausiai patinka, negalėjo išskirti nė vienos: „Jos visos mano vaikai“. Pasibaigus madų šou L.Salasevičius buvo apipiltas plojimais bei gėlėmis, daugelis žiūrovų nepamiršo jo pasveikinti ir su 30-tuoju gimtadieniu.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius