Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maggie Stiefvater romanui „Virpėjimas“ prognozuojama „Saulėlydžio sagos“ sėkmė

Šiuo metu tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje madinga romantiškos, aštraus siužeto knygos apie vampyrus, vilkolakius. Prieš mėnesį pasirodžiusio Maggie Stiefvater romano „Virpėjimas“ pirmasis tiražas beveik išpirktas, todėl artimiausiu metu knygynus pasieks papildomo leidimo egzemplioriai. Sparčiai populiarėjančiai jaunimo autorei jau prognozuojama „Saulėlydžio“ sagos sėkmė.
Virpėjimas
Virpėjimas

„Visame pasaulyje milžiniško skaitytojų susidomėjimo sulaukusi knyga  Lietuvoje taip pat turi didžiulį ištikimų gerbėjų būrį. Nuo pat pasirodymo pradžios „Virpėjimas“ pakliuvo į perkamiausių knygų sąrašą ir jame yra iki šiol. Spalio mėnesį visų gerbėjų laukia nauja staigmena – susitikimas su jau bestseleriu tapusio „Virpėjimo“ autore Maggie Stiefvater ir antroji knyga „Laukimas“ – ne mažiau intriguojantis „Virpėjimo“ tęsinys“, – sakė leidyklos „Alma littera“ direktorė Danguolė Viliūnienė.

Maggie Stiefvater kūryba vadinama „melodinga, stebuklinga ir spinduliuojančia romantiką... puikiai tinkančia aštriems protams ir poetiškoms širdims“. Romanas „Virpėjimas“ debiutavo „New York Times“ bestselerių sąraše, pateko į Amazon geriausių paaugliams knygų dešimtuką. Šiuo metu pasaulinio populiarumo sulaukusio filmo „Žiedų valdovas“ prodiuseriai pagal šią knygą stato filmo ekranizaciją.

Romane „Virpėjimas“ pasakojama istorija apie merginą, metų metus stebinčią vilkus miškuose už namo. Ir vieną vilką gintarinėmis akimis – jos vilką, – stebintį ją pačią. Tuo tarpu Semas gyvena du gyvenimus: žiemomis – vilkų rujoje, šaltuose miškuose, nebylioje bebaimės merginos kompanijoje. Vasaromis – vienas pats tarp žmonių ir knygų. Atsitiktinai Greisė sutinka vaikiną gintarinėmis akimis. Ar tai gali būti jos vilkas?..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius